ΣΑΜΑΡΑΣ : ΙΣΧΥΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΛΜΗΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

" Ο τόπος χρειάζεται ισχυρή πολιτική σταθερότητα" τονίζει ο κ. Σαμαράς ζητώντας από τους πολίτες να επιλέξουν μια ισχυρή κυβέρνηση που να παίρνει τολμηρές αποφάσεις χωρίς καθυστερήσεις.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα REAL NEWS, ο Πρόεδρος της ΝΔ επισημαίνει πως η χώρα χρειάζεται εκλεγμένο Πρωθυπουργό που να αντλεί τη δύναμή του από το λαό και όχι ακυβερνησία, ενώ κλείνει τα σενάρια συγκυβέρνησης καθώς κάτι τέτοιο θα οδηγούσε σε στασιμότητα.

Όσον αφορά στην επόμενη μέρα ο κ. Σαμαράς υποστηρίζει πως μπορεί να γίνουν ουσιαστικές περικοπές από τη δημόσια σπατάλη και κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ πως θα προχωρήσει σε νέες περιοκοπές.

Ο Πρόεδρος της ΝΔ επιμένει στη λύση της εφεδρείας και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη καθώς όπως λέει "το να ανακάμψει η οικονομία σήμερα είναι το ισχυρότερο μέσο καταπολέμησης των ελλειμάτων".

Εξάλλου ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε το πρωί του Σαββάτου την 111 πτέρυγα Μάχης στη Νέα Αγχίαλο και, εν συνεχεία την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μετά το πέρας της επίσκεψης, δήλωσε :

«Δεν παραμελούμε την Άμυνα, εμπιστευόμαστε, δεν προσβάλλουμε τους ανθρώπους που την υπηρετούν. Άλλωστε, πατριωτισμός σημαίνει πάνω απ’ όλα αξιοπρέπεια.

Θέλω να συγχαρώ τον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων, τους Αρχηγούς και όλους εδώ πέρα τους αξιωματικούς για την καταπληκτική δουλειά που κάνουν και στην 111 Πτέρυγα Μάχης και στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών.

Είχα μία πλήρη ενημέρωση και μπορώ να πω μετά βεβαιότητας ότι εδώ πέρα συγκρατεί κανείς τρεις κρίσιμες λέξεις που είναι και το ευαγγέλιο κατ’ εμέ για τις Ένοπλες Δυνάμεις: Το αξιόμαχο, το αξιοκρατικό και το αξιοπρεπές».

Keywords
Τυχαία Θέματα