Ρονάλντο: «Δεν είμαι τέλειος»

Ουδείς αλάνθαστος… Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μιλώντας για τον εαυτό του, μετά και την κατάκτηση της «Χρυσής Μπάλας» (για 2η φορά), υπογράμμισε πως δεν είναι… τέλειος, κάνει και αυτός λάθη και δουλεύει σκληρά για να βελτιώνεται! Όπως είπε, γι’ αυτό τον λόγο αυτό μπορεί να κλαίει, αλλά και να έχει και τα προβλήματά του.

«Δεν είμαι τέλειος. Είμαι ένας άνθρωπος, φτιαγμένος από σάρκα και οστά. Γελάω, κλαίω και έχω τα προβλήματά μου. Όταν λέω κάτι ακατάλληλο, απολογούμαι. Με τον χρόνο, μαθαίνω από τα λάθη μου», τόνισε αρχικά ο Πορτογάλος άσος και συμπλήρωσε: «Έχω

την εντύπωση πως το κοινό με καταλαβαίνει καλύτερα, ότι συνειδητοποιούν ότι είμαι ένας σκληρά εργαζόμενος. Προτιμώ να μιλάνε για το τι γίνεται μέσα στο γήπεδο, παρά για το τι γίνεται έξω από αυτό».

Ο 28χρονος άσος μίλησε και για τον τρόπο δουλειάς του, λέγοντας πως κοιμάται και νωρίς. «Δουλεύω τα πρωινά, ξεκουράζομαι τα απογεύματα και πάω για ύπνο όσο το δυνατόν νωρίτερα, ώστε να είμαι σε καλή κατάσταση για την επόμενη ημέρα», ανέφερε ακόμα!

Πηγή: onsports

The post Ρονάλντο: «Δεν είμαι τέλειος» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα