«Ραβασάκι» εφορίας σε νεκρό τραγουδιστή

Μπορεί να περάσαμε μια περίοδο αστάθειας με δύο εκλογικές αναμετρήσεις, μια υπηρεσιακή κυβέρνηση και αφόρητες πιέσει από το εξωτερικό , ωστόσο, το  ελληνικό Δημόσιο απέδειξε για άλλη μια φορά ότι λειτουργεί άψογα.

Στο υπουργείο Οικονομικών πρέπει να αισθάνονται περήφανοι που οι υπάλληλοι των εφοριών κάνουν το καθήκον τους και δεν αφήνουν κανένα να τους ξεφύγει.

Αλλά πραγματικά κανέναν, καθώς δεν  εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι στο επίκεντρο βρίσκονται οι ελεύθεροι επαγγελματίες ακόμη και οι νεκροί.

Οι

υπάλληλοι της εφορίας , όπως δημοσιεύει το «Ποντίκι», έστειλαν ειδοποιητήριο ακόμη και στον Νικόλα Άσιμο να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητές του διότι «αν δεν έχει διακόψει τις εργασίες του ως ελεύθερου επαγγελματία, θα θεωρηθεί ότι άσκησε τη δραστηριότητά του και για το 2011 και θα πρέπει να καταβάλει το τέλος επιτηδεύματος».

Προφανώς ο υπάλληλος που συνέταξε και έστειλε το ειδοποιητήριο έχει άλλα μουσικά ακούσματα και δεν ξέρει από… ελληνικό ροκ, αφού ο στιχουργός, συνθέτης και τραγουδιστής της ελληνικής ροκ σκηνής Νικόλας Άσημος είχε αυτοκτονήσει σε ηλικία 39 ετών στις 17 Μαρτίου του 1988, δηλαδή μόλις 24 χρόνια πριν.

Keywords
Τυχαία Θέματα