Ραγκούσης: Ο Ξηρός είχε όλες τις προϋποθέσεις για να πάρει άδεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαντήσεις σχετικά με τη χορήγηση άδειας στον Χριστόδουλο Ξηρό και την παραβίαση αυτής από τον ίδιο μίλησε ο δικηγόρος του, Φραγκίσκος Ραγκούσης.

Τι αναφέρει για τις δηλώσεις του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου

Μιλώντας στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 σχολίασε τη δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, αναφέροντας: «Θέλω να τονίσω το εξής: Όταν ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος είπε ότι είναι ανατριχιαστική

η δήλωσή μου, εγώ με σεβασμό δεν απάντησα, διότι δεν θεώρησα τον εαυτό μου πολιτικό πρόσωπο. Είμαι απλά δικηγόρος – υπερασπιστής του Χριστόδουλου Ξηρού».

Ο κ. Ραγκούσης επεσήμανε δε ότι δεν έχει επικοινωνήσει μαζί του, μετά την εξαφάνισή του, λέγοντας ότι η τελευταία φορά που μίλησε με τον Χριστόδουλο Ξηρό ήταν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σχετικά με τις άδειες που έπαιρνε, ο δικηγόρος απάντησε ότι είχε τις προϋποθέσεις. «Απλά είχε πει ότι δεν θα προκαλέσει με δηλώσεις του ή θέσεις του κατά την άδειά του. Η παραβίαση της άδειάς του είναι πλημμέλημα, έγινε συνειδητά και είναι μία πολιτική απόφαση», δήλωσε ο κ. Ραγκούσης.

Ο δικηγόρος του Χριστόδουλου Ξηρού κατήγγειλε, επίσης, την απαράδεκτη, όπως τη χαρακτήρισε, τακτική οργάνων της αστυνομίας απέναντι στην οικογένεια του και τους συγγενείς του.

Δείτε τα βίντεο

The post Ραγκούσης: Ο Ξηρός είχε όλες τις προϋποθέσεις για να πάρει άδεια (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα