Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Σαμαράς «παραιτεί» τον Μπαλτάκο για το βίντεο Κασιδιάρη

Υπό παραίτηση ο γ.γ της Κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος μετά το σάλο που προκάλεσε η δημοσιοποίηση του βίντεο με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π» ο πρωθυπουργός εμφανίζεται εξαιρετικά ενοχλημένος, αφού στο επίμαχο βίντεο ο στενός του συνεργάτης εμφανίζεται να… μιλά επικριτικά εναντίον του Αντώνη Σαμαρά και υπέρ της Χρυσής Αυγής.

« Δεν γνωρίζω το θέμα. Αν ισχύουν όλα αυτά, ο Τάκης Μπαλτάκος δεν έχει θέση στην κυβέρνηση» είπε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός μιλώντας σε δημοσιογράφους.

Αυτή την ώρα ο κ. Μπαλτάκος βρίσκεται στο γραφείο του υπουργού Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη, ο οποίος τον κάλεσε στο γραφείο του στο Μαξίμου προκειμένου να του υποδείξει να παραιτηθεί. μετά από όσα κατήγγειλε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής. Από στιγμή σε στιγμή, αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Παλαιός βουλευτής και πρώην κορυφαίος υπουργός της ΝΔ μιλώντας στο «Π» τόνισε ότι «το μείζον πρόβλημα πλέον για την κυβέρνηση, είναι η διαφαινόμενη παρέμβαση του Πρωθυπουργού στη Δικαιοσύνη, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς Μπαλτάκου στο επίμαχο βίντεο».

Την παραίτηση του Τάκη Μπαλτάκου. ζήτησε και ο γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης,

Γ.Π. – Θ.Δ.

Δείτε ακόμη: Ιδού το βίντεο με τη συνομιλία Μπαλτάκου-Κασιδιάρη

The post Ραγδαίες εξελίξεις: Ο Σαμαράς «παραιτεί» τον Μπαλτάκο για το βίντεο Κασιδιάρη appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα