Πυρά Σπηλιωτόπουλου κατά Καμίνη για το τζαμί στην Αθήνα

Φουντώνει η εκλογική μάχη όσον αφορά το δήμο Αθηναίων καθώς για ακόμη μια φορά Άρης Σπηλιωτόπουλος και Γιώργος Καμίνης διασταύρωσαν τα ξίφη τους. Αφορμή αποτέλεσε η δήλωση του κ. Καμίνη πως ο Άρης Σπηλιωτόπουλος επιχειρεί να πάρει πίσω τη δήλωσή του.

Από την πλευρά του ο κ. Σπηλιωτόπουλος ανέφερε: «Καμία δήλωσή μου δεν παίρνω πίσω. Είχα πει από την αρχή ότι στο επίπεδο του δήμου θα υπάρχουν δύο βασικές αρχές. Η αρχή της συνεννόησης και της σύνθεσης,

δηλαδή στέκομαι πάνω από τον επίπεδο άξονα και πιστεύω ότι τα προβλήματα έχουν σύγχρονες λύσεις και ριζικές και θέλω να συνενώσω και να συνθέσω ιδέες και απόψεις», σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στο ΒΗΜΑ FM.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος δήλωσε πως του κάνει αρνητική εντύπωση το σημερινό όπως το χαρακτήρισε «ολίσθημα» του κ. Καμίνη να καταφύγει σε ανακρίβειες και ψεύδη, προκειμένου να καλύψει την αδυναμία του να απαντήσει για το θέμα του δημοψηφίσματος για το τζαμί. Παράλληλα ανέφερε πως: «Είναι δυνατόν να υπάρχει στον 21ο αιώνα δήμαρχος που φοβάται τη βούληση των πολιτών της Αθήνας; (Αντικείμενο του δημοψηφίσματος) θα είναι αν το τζαμί θα γίνει στα όρια της Αθήνας. Είναι πολύ συγκεκριμένο και αφορά τη χωροθέτηση και πιστεύω ότι στην περίοδο κρίσης και στα όσα έχουν συμβεί και με την αθρόα συγκέντρωση λαθρομεταναστών στα όρια της Αθήνας, αυτό σημαίνει επιβάρυνση του αστικού ιστού, λαθρεμπόριο και τριτοκοσμικά παζάρια.»

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος προσπάθησε να διευκρινίσει τη θέση του μέσω twitter.

Αλλο η αναγνωριση της θρησκευτικης ελευθεριας (είναι δεδομενη) και αλλο το που θα γινει το τεμενος. Ας τελειωνουμε με τη παραπληροφορηση.

Aris Spiliotopoulos (@aris_spiliotop) April 7, 2014

H θέση μου υπέρ του τοπικού δημοψηφίσματος αφορά αποκλειστικά στη χωροθέτηση του τζαμιού & όχι στα ανθρώπινα δικαιώματα

Aris Spiliotopoulos (@aris_spiliotop) April 7, 2014

The post Πυρά Σπηλιωτόπουλου κατά Καμίνη για το τζαμί στην Αθήνα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα