Πυρά Σαμαρά κατά ΣΥΡΙΖΑ

Σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ για τη λαθρομετανάστευση έκανε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς,  κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του προγράμματος για την ασφάλεια του πολίτη, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού.

Τα κύρια σημεία που τόνισε ο κ. Σαμαράς αφορά στην αστυνόμευση της γειτονιάς  και τη δίωξη του οργανωμένου εγκλήματος, εστιάζοντας στην  επιστράτευση

υδροφόρων οχημάτων σε πολύ βίαια επεισόδια και των καμερών για τη δίωξη ατόμων σε περιπτώσεις εμπρησμών και βανδαλισμών.

Ο πρόεδρος της ΝΔ παρουσίασε αναλυτικά το πρόγραμμα, ενώ στη συνέχεια εξαπέλυσε πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι το πρόγραμμα τους είναι εντελώς αντίθετο. Ο κ. Σαμαράς στάθηκε στα όσα υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ περί μεταναστευτικού που όπως ισχυρίζεται η ΝΔ οδηγούν τη χώρα εκτός Συνθήκης Σένγκεν.

Συγκεκριμένα, κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ ότι θα φέρει τα ταξιδιωτικά έγγραφα και τα διαβατήρια δυσκολεύοντας την ελεύθερη διακίνηση των Ελλήνων εντός της ΕΕ, καθώς θα βγάλουν τη χώρα από τη Συνθήκη του Σέγκεν. Κάτι τέτοιο, τονίζει ο κ. Σαμαράς θα φέρει περισσότερους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα