Πρώτος στόχος ο Κοντρέρας για “θρύλο”

Τον Χιλιανό αμυντικό, Πάμπλο Κοντρέρας φαίνεται πως έχουν ψηλά στην λίστα τους οι Πειραιώτες ώστε να καλύψουν το κενό στην αμυντική τους γραμμή. Θετικός είναι ο ποδοσφαιριστής. Το σκέφτεται η ομάδα του η Κόλο-Κόλο.

Ο Χιλιανός αμυντικός έχει ενημερώσει την Κόλο Κόλο για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά και το…δικό του να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα και να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Κοντρέρας έχει πια τις περισσότερες πιθανότητες (σε σχέση με Σκιλασί ή Κρις)
για να γίνει ο νέος αρχηγός στην ερυθρόλευκη άμυνα και οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν εντός της εβδομάδας.Ο 34χρονος αμυντικός αγωνίστηκε στο ματς της Κόλο Κόλο με τους Σαντιάγκο Γουόντερερς (1-1) για την έκτη αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Χιλής, αλλά αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 51!Στέλεχος της Κόλο Κόλο δήλωσε σε ιστοσελίδα της Χιλής ότι «ο Πάμπλο είναι ενθουσιασμένος με την προοπτική να γυρίσει στην Ελλάδα και να παίξει στον Ολυμπιακό, Δευτέρα ή Τρίτη θα ξέρουμε τι θα γίνει».Σήμερα θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του Μασάδο που από την Τρίτη θα μπει στις προπονήσεις και θα ντεμπουτάρει πιθανότατατ στο ματς της επόμενης Κυριακής με τη Νάπολι.Οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν από την Πορτογαλία και από αύριο θα έχουν ξανά στις προπονήσεις τους Ιμπαγάσα και Γκρέκο που δεν ταξίδεψαν με την αποστολή για το φιλικό με την Σπόρτιγκ.Σε εξετάσεις θα υποβληθούν οι Μήτρογλου και Χολέμπας που είχαν τραυματισμούς στο χτεσινό φιλικό, από το οποίο ο Ζαρντίμ και οι συνεργάτες του κρατούν την πολύ καλή εμφάνιση του Φέισα στη μεσαία γραμμή, αλλά και γενικότερα την πολύ οργανωμένη αμυντική λειτουργία της ομάδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα