Πρώτοι οι «νοικοκυραίοι» στο βρόμικο χρήμα!

Του ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι στην περιοχή μας ανταγωνίζονται τεράστια συμφέροντα για το πετρέλαιο, το φυσικό αέριο, τα κοιτάσματα χρυσού κλπ αλλά και τον έλεγχο της περιοχής που έχει τεράστια γεωστρατηγική σημασία.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Γερμανία (κυρίως) με τον άξονα της ευρωζώνης στοχεύουν στην απομάκρυνση της Ρωσίας από την Κύπρο, όπου μέσω τραπεζών

και επιχειρήσεων επί χρόνια έχει σημαντικό μερίδιο αγοράς.

Η ουσία αυτή είναι και όχι το δήθεν αίσθημα νομιμότητας που έπιασε ξαφνικά την Γερμανία.

Ας προσέξουμε λοιπόν την έκθεση του Αμερικανικού Υπουργείου Εξωτερικών που κατατάσσει τους «νοικοκυραίους» Γερμανούς πρώτους στο ξέπλυμα χρήματος μέσω τραπεζών! Και κοντά τους φέρει τους Αυστριακούς και άλλους Ευρωπαίους «νοικοκυραίους».

Ας το προσέξουμε… Μαζί με την κίνηση της Ρωσίας να πετάξει έξω τις ξένες Τράπεζες.

Και μαζί ας προσέξουμε τις πληροφορίες ότι οι Τράπεζες που ελέγχονται από τον γαλλογερμανικό άξονα θα προσπαθήσουν να βάλουν χέρι και στις δικές μας Τράπεζες.

Οι εξελίξεις θα είναι εξαιρετικά σημαντικές και οι όποιες αποφάσεις πρέπει να είναι προς τη διατήρηση της εθνικής ανεξαρτησίας.

Τα περί χρέους κλπ είναι παραμύθια. Το γράφουμε καιρό. Το προσυπέγραψε και ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα, λέγοντας ότι και να μην υπήρχε χρέος θα το επινοούσαν ως λόγο επιβολής …

Keywords
Τυχαία Θέματα