Πρώτη η Τρέμη, σαρώνει ο Παπαδάκης στην ενημέρωση

Στην κορυφή με διαφορά

Έμπειρα δημοσιογραφικά επιτελεία, συνέπεια, χρόνια σταθερότητας, σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό για πολλά χρόνια, αυτό είναι το κοινό των δυο δημοσιογράφων, της Όλγας Τρέμη που για άλλη μια φορά ανέδειξε το δελτίο ειδήσεων του Mega, πρώτο στην επιλογή του κοινού και φυσικά τον Γιώργο Παπαδάκη, στον ΑΝΤ1, με τον οποίο ως πρωινό κοινό για την ενημέρωσή μας, μοιάζουμε να έχουμε πια εθισμό.

Και οι δυο έμπειροι βετεράνοι της είδησης και του

δημόσιου λόγου, συνεχίζουν για πολλοστή φορά να τερματίζουν πρώτοι στον εναγώνιο μαραθώνιο της καθημερινής ειδησεογραφίας, χωρίς εκπτώσεις και εκχωρήσεις.

Συγκριμένα για το δελτίο ειδήσεων και τον μήνα Νοέμβρη, το Mega ενημερώνει πως στην κορυφή της κατάταξης του πίνακα τηλεθέασης των κεντρικών δελτίων ειδήσεων βρίσκονται σταθερά οι ειδήσεις του σταθμού, με ποσοστό 20,4% και 790.000 τηλεθεατές να ενημερώνονται για τις σημαντικές εξελίξεις σε εγχώριο και διεθνές επίπεδο.

Στο επίκεντρο της ειδησεογραφίας, τον μήνα Νοέμβριο, εξακολούθησαν να είναι οι διαπραγματεύσεις με την Τρόϊκα και τα δημοσιονομικά μέτρα, ενώ κεντρική θέση είχε η αιματηρή επίθεση στο Ν. Ηράκλειο.

Η ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη Γερμανία, αλλά και οι συνεχείς αντιπαραθέσεις κυβέρνησης-αντιπολίτευσης για τη φορολογία χαρακτήρισαν την ειδησεογραφία του μήνα που πέρασε και που το κοινό επέλεξε να ενημερωθεί για όλα αυτά από το Mega.

Όσον αφορά στην πρωινή ενημέρωση, ο ΑΝΤ1 δήλωσε πως τόσο ο Γιώργος Παπαδάκης, όσο και η δημοσιογραφική του ομάδα έφεραν το Πρωινό ΑΝΤ1 στην πρώτη θέση της προτίμησης του τηλεοπτικού κοινού. Πιο συγκεκριμένα, τον Νοέμβριο το δυναμικό κοινό 15-44 χάρισε στο Πρωινό ΑΝΤ1 την πρώτη θέση με 24,4% και οι γυναίκες 25-44 με ποσοστό 26,1%. Στο σύνολο του κοινού η εκπομπή προηγήθηκε με 32,5%.

Στη ζώνη μετάδοσής του, το Πρωινό ΑΝΤ1 επικράτησε τον Νοέμβριο στο σύνολο του κοινού με απόσταση 7,7 μονάδων από το δεύτερο κανάλι. Επίσης, την πρώτη θέση στη ζώνη μετάδοσής του, χάρισε στην εκπομπή το δυναμικό κοινό 15-44 με 6,1 μονάδες διαφορά.

Η μεγαλύτερη όμως διαφορά προήλθε από τις γυναίκες 25-44 που έδωσαν στον Γιώργο Παπαδάκη την πρωτιά με 8,7 μονάδες. Για άλλη μια φορά, για άλλη μια χρoνιά…

Από την Αλεξάνδρα Τσόλκα

πηγή: newpost.gr

The post Πρώτη η Τρέμη, σαρώνει ο Παπαδάκης στην ενημέρωση appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα