Πρωταθλητής ο ΠΑΟ στο μπάσκετ

Με 3-0 ο Παναθηναϊκός «σκούπισε» τον Ολυμπιακό και πήρε το ντάμπλ στο μπάσκετ.

Ο ΠΑΟ κέρδιζε με 76-72 στο ΣΕΦ ένα λεπτό και 27 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη όταν ο πάγκος του δέχθηκε επίθεση που και ήταν φανερό ότι θα γίνει και είχε προαναγγελθεί ακόμα και σε δημοσιογραφικά

γραφεία!!!

Οι διαιτητές και οι παίκτες (ο ΠΑΟ δηλώνει 3 τραυματίες) έτρεξαν στα αποδυτήρια και εκεί έμειναν καθώς περίπου 100 «φίλαθλοι» δεν αποχωρούσαν από τις κερκίδες για να συνεχιστεί το παιχνίδι χωρίς θεατές ,όπως είχαν αποφασίσει οι διαιτητές.

Παρά τις συνεχείς προσπάθειες της διοίκησης του Ολυμπιακού και προσωπικά των αδελφών Αγγελόπουλου το γήπεδο δεν εκκενώθηκε έγκαιρα και οι διαιτητές 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα έδωσαν τέλος στο γνώριμο μεν ντροπιαστικό δε σκηνικό. Διέκοψαν το παιχνίδι σε βάρος του Ολυμπιακού.

Ρεσιτάλ ψυχραιμίας και αποτελεσματικότητας έδωσε στον αγώνα ο αρχηγός του ΠΑΟ Δημήτρης Διαμαντίδης που ήταν και πρώτος σκόρερ του αγώνα με 5 τρίποντα και συνολικά 18 πόντους. Από τον Ολυμπιακό Πρίντεζης και Σπανούλης προσπάθησαν αλλά η αστοχία στα τρίποντα(8/24) έκρινε και αυτό τον αγώνα.

Φυσικά θα ανακοινωθεί τιμωρία του γηπέδου του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ανάλογη τιμωρία είχε πέρυσι και ο ΠΑΟ ,ο οποίος πάντως στους τελικούς ήταν εμφανώς σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Υπενθυμίζεται ότι η ένταση άρχισε όταν ο ΠΑΟ επέμενε και πέτυχε να γίνει αντιντόπιγκ έλεγχος σε παίκτες και των δυο ομάδων.

Keywords
Τυχαία Θέματα