Προσλήψεις εκπαιδευτικών σε Δήμους και ΟΑΕΔ

Σε προσλήψεις εκπαιδευτικών προχωρούν οι δήμοι αλλά και ο ΟΑΕΔ. Πέρα από τις θέσεις των εκπαιδευτικών παρουσιάζονται και νέες θέσεις υπαλλήλων γραφείου και πωλητών μέσω ΟΑΕΔ.

Προσλήψεις στο Δήμο Κομοτηνής

Σε προσλήψεις 5 νηπιαγωγών, 6 βρεφονηπιοκόμων και 8 βοηθών βρεφονηπιοκόμων για την υλοποίηση της πράξης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» του επιχειρησιακού προγράμματος «ΑΝΑΠΤΥΞΗ

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ∆ΥΝΑΜΙΚΟΥ», θα προχωρήσει το Ν.Π.∆.∆. «Κέντρο Μέριµνας και Αλληλεγγύης ∆ήµου Κοµοτηνής», που εδρεύει στην Κοµοτηνή. Οι νηπιαγωγοί και οι βρεφονηπιοκόμοι θα υπογράψουν σύμβαση που θα λήγει στις 31-8-2014 ενώ δίνεται η δυνατότητα παράτασης της σύμβασης σε περίπτωση που συνεχιστεί το πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Δήμος Κομοτηνής

Προκήρυξη βρεφονηπιοκόμων και βοηθών

Προκήρυξη νηπιαγωγών

Προσλήψεις ωρομισθίων εκπαιδευτικών για ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ στην Αχαΐα

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αχαΐας προκηρύσσει την πρόσληψη ωρομισθίων εκπαιδευτικών ειδικότητας ΠΕ14.01 (Ιατρικής) ΠΕ14.06 (Νοσηλευτικής ΑΕΙ), ΠΕ18.10 (Νοσηλευτικής ΤΕΙ) για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών του ΕΠΑ.Λ. Καλαβρύτων, για το διδακτικό έτος 2013-2014. Οι ενδιαφερόμενοι που έχουν τα ανωτέρω τυπικά προσόντα καλούνται να υποβάλουν αίτηση στη Δ/νση Δ.Ε. Αχαΐας, προσκομίζοντας δικαιολογητικά μέχρι και τη Δευτέρα 17/03/2014 και ώρα 12.00 μ.μ.

Πρόσληψη ζωγράφου απόφοιτου Σχολής Καλών Τεχνών

Η Κοινωφελής επιχείρηση ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ του Δήμου Βόλου, προχωρά στην επαναληπτική πρόσκληση ενδιαφέροντος στα πλαίσια υλοποίησης της δράσης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» και συγκεκριμένα για τις δομές των ΚΔΑΠ που λειτουργούν, λόγω μη κάλυψης των αναγκών της για τη μια θέση ζωγράφου ΠΕ, με σύμβαση ορισμένου χρόνου έως τη λήξη της δράσης 31/08/14 και με δυνατότητα παράτασης σε περίπτωση συνέχισης της.
Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην προκήρυξη.

The post Προσλήψεις εκπαιδευτικών σε Δήμους και ΟΑΕΔ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα