Προς τα κάλλη…με όρχεις ταύρων κ.α!

Μίας και πλησιάζουν τα βραβεία Όσκαρ τα οποία θα πραγματοποιηθούν στις 24 Φεβρουαρίου ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσουμε τις αλλόκοτες μεθόδους ομορφιάς που χρησιμοποιούν ορισμένες προσωπικότητες της μεγάλης οθόνης. Από μανικιούρ με βερνίκι που αξίζει 250.000 δολάρια έως και… απολέπιση προσώπου με χρήση των περιττωμάτων πουλιών προτείνουν οι ειδικοί ομορφιάς στους μεγαλοαστέρες για να δείχνουν λαμπεροί και αψεγάδιαστοι!
Περίεργο

και όμως αληθινό! Σε δηλώσεις της η γνωστή ηθοποιός Ντέμυ Μούρ είχε παραδεχτεί ότι είχε τοποθετήσει στο σώμα της βδέλλες με σκοπό ν’αποτοξινώσει το αίμα της ενώ η Γκούινεθ Πάλτροου είχε παρουσιαστεί σε μία τελετή με στρογγυλά σημάδια στη πλάτη της τα οποία οφείλονταν σε μία τεχνική που χρησιμοποιείται στο βελονισμό για την διευκόλυνση της ροής του αίματος και της αποφυγής του άγχους. Η Αντζελίνα Ζολί από την άλλη είχε παραδεχτεί δημόσια στο περιοδικό Vanity Fair το 2011 ότι οι γιοι της είχαν κάνει πεντικιούρ με μικρά ψαράκια για να τους απομακρυνθεί το «νεκρό» σώμα από τα πόδια.
Βέβαια, για όσους δεν αντέχουν το πόνο υπάρχει και η λύση των περιττωμάτων των πουλιών. Έτσι τουλάχιστον , ισχυρίζεται το αισθητικό ινστιτούτο Shizuka New York Day SPA στο Μανχάταν το οποίο προτείνει πακέτο περιποίησης προσώπου Geisha Facial , διάρκεια μίας ώρας που περιλαμβάνει την επάλειψη στο δέρμα με περιττώματα από νυχτοπούλια με μορφή σκόνης. Το συγκεκριμένο υλικό το εισάγει η Ιαπωνή ιδιοκτήτρια Σιζούκα Μπερνστάιν και θεωρεί ότι τα περιττώματα των πουλιών εμπεριέχουν ένα φυσικό ένζυμο που καθαρίζει το πρόσωπο.
Ένα άλλο κέντρο με την ονομασία The Broot στο Σάντα Μόνικα που ειδικεύεται στη θεραπεία μαλλιών ένα ειδικό υγρό από όρχεις ταύρου που υπόσχεται λαμπερά μαλλιά. Η ιδέα ανήκει στην Ιρανή ιδιοκτήτρια με το όνομα Σαμίρα Ασεμενφάρ η οποία υποστηρίζει ότι η τεχνική αυτή έχει τις ρίζες της από παλιά στο οικογενειακό της κύκλο.
Εκτός από αυτά τα αλλόκοτα πακέτα ομορφιάς που προσφέρουν πολλά ινστιτούτα, διάφοροι οίκοι μόδας ενόψει των βραβείων Όσκαρ δημοσιεύουν καινούργιες λύσεις τελευταίας στιγμής.
Τα κοσμήματα και τα ρούχα έχουν τη τιμητική τους και πολλοί ενδυματολόγοι, βρίσκουν λύσεις για να δείχνουν οι σταρ του Χόλυγουντ πιο ψηλοί ή πιο αδύνατοι. Για παράδειγμα, μία εταιρεία υποδημάτων στο Χόνγκ Κόνγκ τοποθετεί στα παπούτσια της έναν αόρατο πάτο που προσθέτει από 5 έως και 12 πόντους! Στο χώρο των αξεσουάρ από την άλλη , η εταιρεία Fonderie 47 της Νέας Υόρκης λιώνει το ατσάλι από τις καραμπίνες που έχουν κατασχεθεί από τις εμπόλεμες ζώνες της Αφρικής και κατασκευάζει κοσμήματα κάθε λογής.
Αυτά ήταν λίγα από τα αλλόκοτα που τρέχουν να κάνουν οι σταρ για να κερδίσουν τον κόσμο της ομορφιάς και της δόξας. Είδαμε λοιπόν, ότι μπορούμε να κάνουμε αποτοξίνωση με σκόνη από περιττώματα πουλιών ή με βραστό υγρό από όρχεις ταύρου, πεντικιούρ με βδέλλες , αλλά και να βάψουμε τα νύχια μας με βερνίκι που εμπεριέχει μαύρα διαμάντια 267 καρατίων! Απλά και καθημερινά πράγματα..Τι τραβάνε όμως και αυτοί οι διάσημοι..ε;

Keywords
Τυχαία Θέματα