Πρόκριση ή μαύρη τρύπα στον ΠΑΟ

Μονόδρομος όπως φαίνεται είναι η πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της σκωτσέζικης Μάδεργουελ στο αυριανό παιχνίδι στο “Fir Park Stadium” κυρίως για οικονομικούς λόγους, ώστε ο σύλλογος να μπορέσει όπως λέμε λαϊκιστή να ορθοποδήσει και να βγει από το οικονομικό αδιέξοδο των τελευταίων ετών.

Οι “πράσινοι” του Ζεζουάλδο Φερέϊρα βλέπουν το ματς της Τρίτης ως ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της ΠΑΕ και αυτό διότι παρά τις προσπάθειες της Παναθηναϊκής

Συμμαχίας και του Γιάννη Αλαφούζου δεν έχει συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό που ήθελαν οι διοικούντες του Τριφυλλιού από τους φιλάθλους της ομάδας.

Αν ο ΠΑΟ προκριθεί στα προκριματικά των πλέι-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ αυτομάτως θα λάβει 2,1 εκατομμύρια ευρώ και συνεπώς άλλα τρία μετά , διότι κατευθείαν θα βρίσκεται στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Οπότε γίνεται αντιληπτό πως τα προσεχή παιχνίδια με τους Σκωτσέζους ίσως είναι τα πιο κρίσιμα στην ιστορία του σύγχρονου Παναθηναϊκού σε ότι έχει να κάνει με την οικονομική κατάσταση του.

Από την αντίπερα όχθη τα διαρκείας και οι εγγραφές των νέων μελών κυμαίνονται με σταθερό ρυθμό χωρίς όμως μέχρι στιγμής τουλάχιστον να έχει συγκεντρωθεί το ποσό που ήθελε στην αρχή ο κ. Αλαφούζος.

Τέλος ο “Mr SKAI” τις προάλλες είχε απευθυνθεί με ειλικρίνεια και εντιμότητα στους ποδοσφαιριστές του Πορτογάλου τεχνικού και τους είχε εξηγήσει πως τα χρήματα στους λογαριασμούς τους θα καθυστερήσουν να μπουν εκτός και αν έρθει η πρόκριση…

Keywords
Τυχαία Θέματα