Προκηρύχτηκαν 149 θέσεις τελωνειακών-Οι θέσεις και τα προσόντα που απαιτούνται

Προκηρύχτηκαν 149 θέσεις τακτικού προσωπικού πανεπιστημιακής, τεχνολογικής και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του κλάδου τελωνειακών στο υπουργείο Οικονομικών.

Σύμφωνα με την προκήρυξη που έχει δημοσιεύσει το ΑΣΕΠ οι θέσεις αφορούν 94 από απόφοιτους πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, 28 τεχνολογικής και 27 απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Συγκεκριμένα, οι 74 από τις 94 θέσεις πανεπιστημιακής εκπαίδευσης θα καλυφθούν από πτυχιούχους νομικής.

Να σημειωθεί πως για όλες τις θέσεις απαιτείται πιστοποιητικό γνώσης

χειρισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών αλλά και πιστοποιητικά γνώσης ξένων γλωσσών. Συγκεκριμένα, για τις θέσεις που αφορούν αποφοίτους πανεπιστημιακής και τεχνολογικής εκπαίδευσης απαιτείται πιστοποιητικό γνώσης είτε αγγλικής, είτε γαλλικής, είτε γερμανικής σε «πολύ καλό» επίπεδο, ενώ για τις θέσεις που απευθύνονται σε αποφοίτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης απαιτείται πιστοποιητικό γνώσης μιας εκ των προαναφερθέντων γλωσσών σε «καλό» επίπεδο.

Δείτε την προκύρηξη του ΑΣΕΠ

The post Προκηρύχτηκαν 149 θέσεις τελωνειακών-Οι θέσεις και τα προσόντα που απαιτούνται appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα