Προκαλεί η παρέα των κακομαθημένων

Προς τι όλος αυτός ο χαλασμός με την ΠΟΕ-ΟΤΑ; Ξεσήκωσαν τον κόσμο με τις πορείες και τα συνθήματά τους οι εργαζόμενοι στους δήμους (ή καλύτερα, όσοι συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις της ΠΟΕ-ΟΤΑ). Πρώτοι και καλύτεροι μεταξύ όλων των δημοσίων υπαλλήλων (με την ευρύτερη έννοια) διαμαρτύρονται για τις επικείμενες μετατάξεις, γιατί προφανώς η φωλιά τους είναι λερωμένη.

Δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και συνδικάλες έμπαζαν και από το παράθυρο συγγενείς και φίλους, που έψαχναν μια θεσούλα για να παίρνουν κάθε

μήνα τον μισθό τους. Ας βγουν να με διαψεύσουν: «Ξεχείλωσαν» τις υπηρεσίες καθαριότητας, αλλά επειδή οι «ημέτεροι» δεν «μπορούσαν» να πιάσουν σκούπες, τους έβαλαν σε γραφεία χωρίς αντικείμενο εργασίας. Έτσι δεν είναι, κύριε Μπαλασόπουλε, που τώρα μας το παίζετε ήρωας και μάγκας;
Επειδή δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, δεν θέλουν ούτε τώρα να δουλέψουν. Θεωρούν τη θεσούλα τους «κεκτημένο» και την κρατάνε σφιχτά σε βάρος των υπολοίπων. Γι’ αυτό ξεσηκώνονται και βγαίνουν στους δρόμους με τις ντουντούκες. Μη χάσουν τα κεκτημένα. Αυτά δηλαδή που τους έδωσε ένα φαύλο πολιτικό σύστημα, το οποίο σήμερα βρίζουν, γιατί δεν έχει τίποτα άλλο να τους δώσει.
Κακομαθημένα παιδιά, ο κ. Μπαλασόπουλος και η παρέα του. Ας το βουλώσουν, γιατί κάθε τους εμφάνιση είναι και μία πρόκληση.

Αβέρκιος Λουδάρος
[email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα