Προφυλακίστηκε ο Αλέξης Φράγκος για την δολοφονία του Τσίρκα (ΒΙΝΤΕΟ)

15:22: Κοντά στον γιο τους ήσαν όλη την ημέρα ο Γιώργος και η Γωγώ Φράγκου. Όπως και δεκάδες φίλοι του κατηγορούμενου οι οποίοι από τις 10 το πρωί βρίσκονταν γύρω από το Δικαστικό Μέγαρο.

15:14: «Εγώ ήμουν ο πραγματικός στόχος και όχι ο αδελφός μου», είπε στον Ανακριτή ο Αλέξης Φράγκος προσθέτοντας ότι έφυγε στην Αθήνα διότι ήξερε ότι η ζωή του κινδύνευε. Ο δικηγόρος του Περικλής Πασχάκης είπε ότι η δολοφονία δεν ήταν προμελετημένη και έγινε εν βρασμώ ψυχής. Ήταν τυχαία η συνάντηση με

τον Τσίρκα στα Ζαρουχλεϊκα, πρόσθεσε.

15.09: Βρασμό ψυχής και έντονη συναισθηματική φόρτιση επικαλέστηκε για την δολοφονία Τσίρκα κατά την απολογία του ο Αλέξης Φράγκος. Στις επίμονες ερωτήσεις του Ανακριτή για τις ακριβείς συνθήκες της δολοφονίας του Πάνου Τσίρκα κράτησε επιφυλακτική στάση λέγοντας ότι δεν μπορεί με ακρίβεια να περιγράψει τι έγινε στην οδό Ανθείας το προπερασμένο Σάββατο.

14:49: Βγαίνοντας από το Δικαστικό Μέγαρο ο Αλέξης Φράγκος χειροκροτήθηκε από φίλους και συγγενείς. «Μπράβο Αλέξη» του φώναζαν. Εκείνος, χαμογελαστός και με αλεξίσφαιρο γιλέκο, είχε δίπλα του τους δικηγόρους του Σάκη Κεχαγιόγλου και Περικλή Πασχάκη.

14:46: Προφυλακίστηκε πριν απο λίγο με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή Πατρών ο Αλέξης Φράγκος και αυτή την ώρα οδηγείται συνοδεία αστυνομικής δύναμης στις φυλακές Αγίου Στεφάνου.

Οι δικηγόροι του σχολίασαν σε δηλώσεις τους οτι ο πελάτης τους «δολοφόνησε τον Π. Τσίρκα θολωμένος και χωρίς να το έχει προσχεδιάσει. Τον θεωρούσε υπεύθυνο για τη δολοφονία του αδελφού του. Δεν δήλωσε μεταμέλεια για την πράξη του αφού ο ίδιος πιστεύει οτι σκότωσε το φονιά του δικού του αδελφού»

14.31: Ολοκληρώνεται η απολογία Φράγκου. Κινητικότητα αυτή την ώρα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο.

14.01: Συνεχίζεται η απόλογία Φράγκου στον Ανακριτή. Παραμένουν σε ισχύ τα αυστηρά μέτρα έξω από το Δικαστικό Μέγαρο.

12.05: Απο την πίσω πόρτα των δικαστηρίων μπήκε πριν απο λίγο ο Αλέξης Φράγκος συνοδευόμενος απο τους δικηγόρους του για να απολογηθεί στο γραφείο του ανακριτή όπου οδηγήθηκε.

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου – ένας εκ των νομικών που τον υπερασπίζεται – δήλωσε στους δημοσιογράφους οτι ο πελάτης του θα αναλάβει την ευθύνη για τη δολοφονία Τσίρκα και την απόπειρα δολοφονίας κατα των Βαρβαρέσου και Νταντή.

11.26 Σε αστυνομικό κλοιό βρίσκονται αυτή την ώρα τα Δικαστήρια της Πάτρας καθώς επίκειται σε λίγο η μεταφορά του Αλέξη Φράγκου στο γραφείο του Ανακριτή. Αστυνομικοί έχουν κυκλώσει το κτίριο, στο σημείο βρίσκονται και εκπαιδευμένα σκυλιά ενώ σε κάθε γωνία υπάρχουν συγγενείς και φίλοι του συλληφθέντος για την δολοφονία του Πάνου Τσίρκα.

Ο Αλέξης Φράγκος επρόκειτο ν’ απολογηθεί χθες αλλά ζήτησε και πήρε 24ωρη προθεσμία. Κατά την απολογία του αναμένεται να παραδεχθεί εμπλοκή στην δολοφονία Τσίρκα και στον σοβαρό τραυματισμό του Νίκου Ντάντη.

πηγή: thebest.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα