Πρεμιέρα απόψε για τους «Ήρωες ανάμεσά μας»

Απόψε στις 22:15 ξεκινάει στο ταξίδι για τους «Ήρωες ανάμεσά μας», η ανάδειξη δηλαδή ξεχωριστών ανθρώπων που φροντίζουν μέσα από την καθημερινότητα και τις πράξεις τους να μας δίνουν ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο.
Μέσα από τους «Ήρωες ανάμεσά μας» θα γνωρίσουμε τους ανθρώπους αυτούς που αποδεικνύουν καθημερινά πως το «εμείς» μπορεί να είναι ανώτερο από το «εγώ». Σε μία σειρά πέντε αφιερωμάτων, ο Σάκης Ρουβάς, ο πιο αγαπημένος Έλληνας καλλιτέχνης που έχει διακριθεί για την κοινωνική του δράση, θα είναι ο οδηγός μας

σε ένα οδοιπορικό στη ζωή και το έργο 10 ανθρώπων σε όλη την Ελλάδα που διαθέτουν τον χρόνο, το συναίσθημα και την ψυχή τους για να προσφέρουν, χωρίς να επιζητούν αντίκρισμα ή αναγνώριση.
Σε κάθε μία από τις εκπομπές, θα γίνεται γνωστή η ιστορία του Ήρωα με προσωπική του μαρτυρία, θα παρουσιάζονται συνεντεύξεις αγαπημένων του προσώπων, αλλά και ανθρώπων που σχετίζονται με το έργο του, ώστε να αναδειχθεί με τον πιο ολοκληρωμένο τρόπο η προσωπικότητά του. Ο Σάκης Ρουβάς μαζί με ένα πολυμελές συνεργείο έκαναν πολύωρα γυρίσματα σε όλη την Ελλάδα προκειμένου να βρεθούν κοντά στους πρωταγωνιστές της κοινωνικής αποστολής του ΑΝΤ1. 10 ξεχωριστές ιστορίες, ηρωισμού, αλληλεγγύης και εξαιρετικής κοινωνικής προσφοράς ξεδιπλώνονται στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Στην πρώτη εκπομπή θα γνωρίσουμε τις δύο πρώτες ξεχωριστές ιστορίες που θα μας συγκινήσουν βαθιά και θα αναδείξουν την πιο αισιόδοξη όψη της κοινωνίας μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα