Που θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα, ενώ η πρώτη ασφαλής εκτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος αναμένεται περίπου στις 21:30.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στην Πύλο και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα.
Ο κ. Σαμαράς θα παρακολουθήσει τη ροή των αποτελεσμάτων από τα γραφεία του κόμματος στη λεωφόρο Συγγρού, μαζί με στενούς του συνεργάτες.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Αλέξης Τσίπρας θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 11 το πρωί στο 14ο Εκλογικό Διαμέρισμα και ειδικότερα στο 663o εκλογικό τμήμα που βρίσκεται στο 27ο & 30ό Δημοτικό Σχολείο Αθηνών, στη συμβολή των οδών Κασταλίας και Χιλιανδαρίου στην Κυψέλη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα μεταβεί στα γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος θα ψηφίσει στις 8:30 το πρωί στην Ζαρίφειο παιδαγωγική ακαδημία, στην Αλεξανδρούπολη.

Η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στο 1090ό εκλογικό τμήμα στο 7ο-10ο Λύκειο Περιστερίου (σχολικό συγκρότημα Χωράφα, Ιωαννίνων 82).

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης θα ψηφίσει στις 10:30 το πρωί στο 2ο Γυμνάσιο-Λύκειο Περιστερίου.

O πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 11 το πρωί στο 1ο Γυμνάσιο Παλαιού Φαλήρου (Ναϊάδων και Αιόλου).

Keywords
Τυχαία Θέματα