Που είναι το πιο «Casual Dining» εστιατόριο στο κόσμο;

Η επαρχία αντεπιτίθεται και βραβεύεται διεθνώς. Tα εστιατόρια «Fabrica» και «Farma Kreaton», στην Κομοτηνή, κάνουν το γύρω του κόσμου σαρώνοντας βραβεία για την ιδιαίτερη διακόσμησή τους.

Το έγκυρο αμερικανικό περιοδικό Interior Design τα επέλεξε ανάμεσα σε εκατοντάδες υποψήφια εστιατόρια απ’ όλο τον κόσμο δίνοντάς τους το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Casual Dining στο καθιερωμένο ετήσιο διαγωνισμό Best of the year 2012. «Είναι ιδιαίτερη τιμή και

αναγνώριση όχι μόνο για τη δουλειά μου, αλλά για την πατρίδα μας, που βιώνει δύσκολες στιγμές», δήλωσε παραλαμβάνοντας το βραβείο ο αρχιτέκτων- μηχανικός Μηνάς Κοσμίδης, απόφοιτος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, με περαιτέρω σπουδές στο Παρίσι και με έδρα πλέον την Κομοτηνή και τη Θεσσαλονίκη.

Το «Fabrica Kreaton» κέρδισε επίσης ένα από τα 4 ισάξια πρώτα βραβεία στην κατηγορία Bar-Restaurant στο διαγωνισμό International Media Awards που διοργανώνει κάθε χρόνο το περιοδικό Modern Decoration, στην Κίνα.

Τέλος το καλοκαιρινό εστιατόριο «Farma Kreaton» προκρίθηκε στα 9 επικρατέστερα στην κατηγορία Bar or Restaurant για τον διαγωνισμό FX International Interior Design Awards 2012 που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Λονδίνο.

Πηγή: rodopinews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα