Πώς εξιδανικεύετε τον έρωτα με βάση το ζώδιο σας!

Πόσο εξιδανικεύεις τον έρωτά σου;

Όταν ερωτευόμαστε, έτσι που είμαστε συνεπαρμένοι από τις χάρες του προσώπου που έκλεψε την καρδιά μας, όλα πάνω του μας φαίνονται τέλεια. Τον πρώτο καιρό, τουλάχιστον. Μετά, σιγά σιγά προσγειωνόμαστε και αρχίζουμε να βλέπουμε το αγαπημένο πρόσωπο κάπως πιο αντικειμενικά. Κι εκεί πια «παίζεται» το αν θα το αγαπήσουμε γι’ αυτό που πραγματικά είναι, με τα χαρίσματα, αλλά και τα ελαττώματά του.

Για μερικούς όμως αυτή η περίοδος της εξιδανίκευσης μοιάζει να μην τελειώνει. Επιμένουν να έχουν μπροστά τους το ιδανικό ταίρι που φαντάστηκαν κι αρνούνται να δεχτούν οτιδήποτε τους χαλάει αυτή την εικόνα. Μέχρι που να προσγειωθούν απότομα ή να καταλήξουν να… κακιώσουν στον άλλο, λες και φταίει εκείνος που δεν ήταν το τέλειο πλάσμα των φαντασιώσεών τους.

Ποια ζώδια έχουν περισσότερο την τάση να εξιδανικεύουν το ταίρι τους; Η αστρολογία, όπως πάντα δίνει τις δικές της απαντήσεις.

ΚΡΙΟΣ

Ο μονίμως παρορμητικός Κριός συνήθως βιάζεται να κρίνει, αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει να αλλάξει γνώμη, και πολύ γρήγορα μάλιστα, αν διαπιστώσει ότι οι αρχικές του εκτιμήσεις ήταν λανθασμένες. Γι’ αυτό άλλωστε πολλές σχέσεις του ακολουθούν το ίδιο μοτίβο, του αρχικού έντονου ενθουσιασμού που σβήνει σε σύντομο χρόνο. Παρεκτός κι αν το πρόσωπο που τον ενδιαφέρει είναι διατεθειμένο να αλλάξει και να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του Κριού, οι ελπίδες για μακροημέρευση με αυτό το ασυμβίβαστο ζώδιο είναι λίγες. Το οποίο, επιπλέον, αν η πραγματικότητα δεν συμφωνεί με τα «θέλω» του, κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να την αλλάξει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος μπορεί να είναι ερωτιάρης και (κρυφο)αισθηματίας, αλλά στην αγάπη ξέρει πολύ καλά τι θέλει. Και σαν γήινο και αρκούντως προσγειωμένο ζώδιο που είναι, δεν αφήνεται εύκολα να παρασυρθεί από αυταπάτες. Έτσι κι αλλιώς, δίνει στον εαυτό του όλη τη χρονική άνεση να σκεφτεί και να αποφασίσει αν το συγκεκριμένο πρόσωπο καλύπτει τις συγκεκριμένες «ταυρίσιες» προδιαγραφές. Οπότε έχει το περιθώριο να το απομυθοποιήσει, μετά το καταλάγιασμα του πρώτου ενθουσιασμού του, και να ξέρει αν πράγματι είναι εκείνος ή εκείνη που θα του προσφέρει την πολυπόθητη ερωτική ευτυχία. Και τουλάχιστον έτσι δεν μπορεί να κατηγορήσει τον άλλον ότι τον παραπλάνησε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο εξερευνητής των ανθρώπινων χαρακτήρων. Ζει για να γνωρίζει τους άλλους όσο πιο βαθιά γίνεται, είτε πρόκειται για απλές γνωριμίες είτε για έρωτες. Με ακόρεστη περιέργεια και ανοιχτό (συνήθως) μυαλό, είναι έτοιμος για τα πάντα, χωρίς να προτρέχει και να δημιουργεί αυταπάτες. Ακόμα κι αν, τυφλωμένος από τον ενθουσιασμό, έχει μπει σε ένα «τριπάκι» εξιδανίκευσης, γρήγορα το ξεπερνά, αν ο αναλυτικός νους του ανατρέψει την αρχική του άποψη. Άλλωστε, είναι μάλλον εγκεφαλικός τύπος και δεν αφήνει το συναίσθημα να τον αποπροσανατολίσει. Έτσι μπορεί ανερυθρίαστα να απορρίπτει το άτομο, που μέχρι πριν λίγο εκθείαζε.

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος έχει σκοπό ζωής να βρει τον ασύγκρ

Keywords
Αναζητήσεις
exidanikevete
Τυχαία Θέματα