Πολλαπλά χτυπήματα από διαρρήκτες και κλέφτες την παραμονή Πρωτοχρονιάς

Μπαράζ διαρρήξεων και κλοπών σημειώθηκε τη νύχτα της παραμονής Πρωτοχρονιάς. Έτσι, οι λωποδύτες βρήκαν την ευκαιρία να «χτυπήσουν» κατοικίες, αυτοκίνητα, ταξί ακόμα και… το περιφραγμένο χώρο ενός κτηνοτρόφου.

Πύργος: Οι άγνωστοι που διέρρηξαν μια εξοχική κατοικία στην περιοχή Άγιος Ιωάννης, εξασφάλισαν ένα πλούσιο πρωτοχρονιάτικο

τραπέζι αδειάζοντας όλα τα… κρέατα από τον καταψύκτη! Μάλιστα, έκλεψαν και ένα σετ μαιχαιροπήρουνα για να κάνουν σωστό… σερβίρισμα!

Επιτάλιο: Ζωοκλέφτες χτύπησαν τον περιφραγμένο χώρο μέσα στον οποίο βρισκόταν το μικρό κοπάδι ενός κτηνοτρόφου και άρπαξαν 12 αρνιά χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Κυλλήνη: Ανταλλακτικά από Ford Fiesta… έλειπαν από έναν άγνωστο που τα βρήκε σε ένα παρόμοιο αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο στο λιμάνι! Το «έγδυσε» και έφυγε παίρνοντας μαζί του τον μπροστινό προφυλακτήρα μαζί με την πινακίδα κυκλοφορίας και την αεροτομή!

Γαστούνη: Άγνωστοι τρύπωσαν από τον φεγγίτη σε ένα σπίτι στον Κόροιβο και άρπαξαν 700 ευρώ σε μετρητά.

Γαστούνη: Διαρρήκτες εισέβαλαν σε μια κατοικία από το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας και έκλεψαν χρυσαφικά αξίας 5.000 ευρώ και ένα tablet.

Γαστούνη: «Ποντικοί» τρύπωσαν στο σπίτι μιας ηλικιωμένης στην περιοχή Καρδιακαύτι την ώρα που εκείνη βρισκόταν στην αυλή και άρπαξαν 500 ευρώ.

Πύργος: Πάλι στον Άγιο Ιωάννη, άγνωστοι διέρρηξαν ένα αυτοκίνητο και έκλεψαν από μέσα το κινητό του ιδιοκτήτη, 200 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα.

Μεσολόγγι: Άγνωστοι τρύπωσαν αθέατοι σε ένα γραφείο του δήμου Μεσολογγίου μόλις η υπάλληλος βγήκε από αυτό και άρπαξαν την τσάντα της με χρηματικό ποσό και προσωπικά αντικείμενα.

Λάρισα: Την πόρτα του ταξί ενός 61χρονου που ήταν σταθμευμένο στο 4ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού άνοιξαν άγνωστοι και άρπαξαν ένα τσαντάκι που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη.

Κέρκυρα: Διαρρήκτες παραβίασαν την αποθήκη μιας 35χρονης στην πόλη της Κέρκυρας και άρπαξαν από μέσα διάφορα είδη οικιακής χρήσης.

Σχετικά άρθρα

Πάτρα:Σύλληψη Ρομά για διαρρήξειςΣυνελήφθη 35χρόνος για διαρρήξεις στη ΘεσσαλονίκηΕξιχνιάστηκαν 48 διαρρήξεις στα Άνω Λιόσια
Keywords
Τυχαία Θέματα