Πολιτική εκδήλωση του ΚΚΕ για τα 46 χρόνια από τη δικτατορία

Πολιτική εκδήλωση με θέμα «46 χρόνια από τη στρατιωτική δικτατορία της 21ης Απρίλη, θυμόμαστε, διδασκόμαστε, αγωνιζόμαστε με το ΚΚΕ για τη Λαϊκή Συμμαχία, το λαό στην Εξουσία, το Σοσιαλισμό» διοργανώνει το ΚΚΕ σήμερα, 22 Απριλίου (ώρα 7 μ.μ.), στο Πάρκο Ελευθερίας.

Παρών στην εκδήλωση θα είναι και ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος πρόκειται να απευθύνει την πρώτη δημόσια ομιλία του μετά την εκλογή του στη θέση του γγ του ΚΚΕ.

Σε

συνέντευξη που παραχώρησε στον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη» ο Δημ.Κουτσούπας τόνισε ότι το ΚΚΕ πρέπει να γίνει «κόμμα παντός καιρού», σημειώνοντας ότι το 19ο Συνέδριο «άνοιξε, με τις ομόφωνα ψηφισμένες αποφάσεις του, στις σημερινές συνθήκες, το δρόμο, την εναλλακτική διέξοδο για το λαό, διατύπωσε την πρόταση εξουσίας προς την εργατική τάξη και τα άλλα λαϊκά στρώματα, για την οριστική έξοδο από το φαύλο κύκλο των καπιταλιστικών κρίσεων, για την ευημερία του λαού και της νεολαίας».

«Πρέπει να γίνει αποφασιστικά μια νέα αρχή, μέσα στη συνέχεια της μεγάλης πείρας που έχουμε συσσωρεύσει, ιδιαίτερα τα τελευταία 20 χρόνια, έτσι ώστε να ανταποκριθούμε στην επιταγή του Συνεδρίου που συμπυκνώνεται στη φράση: να γίνουμε Κόμμα παντός καιρού» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα