Ποιους ξέχασε να καλέσει ο Μπένι

Οι αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ αναμένεται να είναι συθέμελες , ωστόσο, για να ανοικοδομήσεις κάτι μάλλον πρέπει να το γκρεμίσεις εντελώς και κάπως έτσι έχει η κατάσταση τις τελευταίε ημέρες στην Ιπποκράτους με συνεχείς κόντρες, έριδες και γκρίνιες.
Νέα αφορμή είναι τα… προσκλητήρια που απεστάλησαν σε στελέχη, παλαιά και νέα, για να παρευρεθούν στην Εθνική Συνδιάσκεψη της Παρασκευής.
Το οργανωτικό επιτελείο , μάλλον, δεν είχε σαφείς εντολές για τη λίστα με τους

αποδέκτες του μηνύματος με αποτέλεσμα κορυφαία στελέχη να… φάνε πόρτα.
Το σίγουρο είναι ότι η Ιπποκράτους πήρε -γύρω στο μεσημέρι- την απόφαση να καλέσει μέσω τηλεφωνικού κέντρου κάποιες χιλιάδες μέλη των Επιτροπών Εκλογικού Αγώνα, όπου εντός είναι και οι κορυφαίοι.
Το σύστημα άρχισε να δουλεύει με ηλεκτρονικά μηνύματα και από τον Τομέα Κινητοποιήσεων του ΠΑΣΟΚ, απ’ όπου έλαβαν την ειδοποίηση πρώην βουλευτές και υπουργοί για την ώρα έναρξης της διαδικασίας και τον χώρο στο ΣΕΦ και στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη».
Βέβαια, οι κόντρες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση ενώ δεν έχει διευκρινιστεί το εάν έχουν σταλεί προσκλήσεις σε στελέχη όπως οι Διαμαντοπούλου, Παπανδρέου, Παπουτσής, Ρέππας, Ραγκούσης, Πάγκαλος κ.α.
Ο Θόδωρος Πάγκαλος , άλλωστε, δε δίστασε να ζητήσει άμεση απάντηση από τον ίδιο τον Ευάγγελο Βενιζέλο για το αν είναι καλεσμένος.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι λίγο μετά την τοποθέτησή του αυτή δέχθηκε τηλεφώνημα στο γραφείο του όπως και άλλες χιλιάδες μέλη του κόμματος.
Μένει να δούμε εάν θα ανταποκριθούν στο τηλεφώνημα της τελευταίας στιγμής…

Keywords
Τυχαία Θέματα