Ποιος νέος τραγουδιστής ξεκίνησε ήδη τα σταριλίκια

Ένας καλλιτέχνης οφείλει να είναι συνεπής και ευγενικός. Η περίπτωση του Παντελίδη είναι ιδιαίτερη. Βέβαια, μπορεί εύκολα ένα παιδί που έχει μάθει να πηγαίνει οκτάωρη βάρδια στο Ναυτικό, που δεν έχει άλλες προοπτικές από το να ασκήσει μια όποια καριέρα στις ένοπλες δυνάμεις ν΄ανταποκριθεί στον ρόλο του Star;

Μόνος; Δύσκολο. Όταν όμως έχει πέσει πάνω του μια ομάδα έμπειρων ανθρώπων οφείλει να λειτουργεί ως σφουγγάρι. Βεβαίως υπάρχει και η άλλη άποψη. Των ψυχολόγων. Που θέλει την διαμόρφωση του χαρακτήρα μας να λαμβάνει χώρα μέχρι τα τέσσερα μας χρόνια. Οπότε όποια ομάδα και να χει

κάνεις αν ο χαρακτήρας είναι δύσκολος τότε τ΄αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά. Τι συνέβη;

Πριν από 10 ημέρες οι ιδιοκτήτες του μεγαλύτερου ραδιοφώνου στα Δωδεκάνησα του Ράδιο Αρχάγγελος επικοινώνησαν τηλεφωνικά με την εταιρία του Παντελή Παντελίδη και πιο συγκεκριμένα με την κ. Φουντουλάκη Τζίνα, υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, η οποία έδωσε ημερομηνία διεξαγωγής της συνέντευξης 23 Απριλίου στις 11 το πρωί.

Στο ενδιάμεσο τα στελέχη του ραδιοφώνου επανήλθαν για να επιβεβαιώσουν την ημερομηνία για να προχωρήσουν σε διαφημιστικά σποτ-χτίσιμο- της συνέντευξης προκειμένου όλα να είναι έτοιμα. Τι καταγγέλλουν:
«Εφόσον λάβαμε τις διαβεβαιώσεις από την εταιρία του κυρίου αυτού προχωρήσαμε στη δημοσιοποίηση του γεγονότος τόσο ραδιοφωνικά όσο και με ηλεκτρονική μορφή. Το πρωί της 23 Απριλίου ενώ προσπαθούσαμε να επικοινωνήσουμε μαζί του μία ώρα πριν από τη συνέντευξη για να τον ρωτήσουμε αν ήθελε να σταθούμε κάπου συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συνομιλίας δεν απαντούσε στο κινητό.
Η επίσημη θέση της εταιρίας ήταν ότι «ο Παντελίδης απαντάει στο τηλέφωνο μόνο την ώρα που έχει κανονιστεί για να γίνει η συνέντευξη και θα σας απαντήσει στις 11 ακριβώς». Όταν μετά από πολλές προσπάθειες δεν απάντησε ποτέ στο κινητό, μιλήσαμε εκ νέου με την εταιρία η οποία μας είπε ότι «δεν τον βρίσκουμε ούτε και εμείς». Και μετά ακολούθησε όλο αυτό στο οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι μία από τις κοπέλες που σχολιάζει τη δημοσίευση…του έστειλε στις 11 ακριβώς μήνυμα σε ckeck in που έκανε σε καφέ της Κρήτης γράφοντάς του… ότι τον περιμένουν στον ραδιοφωνικό αέρα της Ρόδου. Μια μέρα μετά η απάντηση επίσημα της κ. Φουντουλάκη ήταν : «Σας έπαιρνε τηλέφωνο ο Παντελής για να ζητήσει συγγνώμη, αλλά δεν σας βρήκε. Ήταν μέχρι αργά με τον Καρρά και δεν άκουσε το ξυπνητήρι».

Πηγή: blogs.gossip-tv.gr/nassos

Keywords
Τυχαία Θέματα