Ποιος είναι ο… βάρβαρος «Khal Drogo»!

Ο Joseph Jason Namakaeha Momoa γεννήθηκε την 1η Αυγούστου του 1979 στη Χονολουλού της Χαβάης, σύντομα όμως μετακόμισε με τη μητέρα του και μεγάλωσε στο Norwalk της Iowa. Μεγαλώνοντας η επιθυμία του ν’ ανακαλύψει τις χαβανέζικες ρίζες του τον οδήγησε ξανά στο μαγευτικό νησί όπου ξεκίνησε να σπουδάζει. Αρχικά ο γοητευτικός πρασινομάτης ηθοποιός ήθελε να γίνει θαλάσσιος βιολόγος, αλλά τελικά ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο όταν τον ανακάλυψε ο διεθνούς φήμης σχεδιαστής Takeo. Ως μοντέλο δούλεψε μεταξύ άλλων και για τον οίκο

Louis Vuitton.

Το μόντελινγκ οδήγησε στην ηθοποιία, κι ο πρώτος του ρόλος σε τηλεοπτική σειρά ήταν αυτός του Jason Loane (1999-2001) στο «Baywatch Hawaii». Από το 2005 μέχρι το 2009 υποδύθηκε τον Ronon Dex στο «Stargate Atlantis» και φέτος θα τον απολαύσουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες ως Κόναν!

Ο Jason Momoa, ο παλαίμαχος των «Baywatch Nights» και «Stargate: Atlantis», υποδύθηκε τον πρωτόγονο ηγέτη Khal Drogo στη σειρά. Και ενώ εκφράζεται δυσπιστία καθώς αμφισβητούνται οι υποκριτικές του ικανότητες στο νέο «Conan» δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι ήταν πολύ καλός στο σίριαλ της HBO, (χάρη στις λίγες ατάκες στα αγγλικά), ενώ σίγουρα έχει τη δυνατότητα να γίνει ένας νέος αστέρας δράσης της νέας γενιάς. Αν μη τι άλλο, το έχει αποδείξει …

Και φαίνεται ότι μόλις πήρε και την ευλογία ενός βετεράνου στον τομέα αυτό: Το Latino Review αναφέρει ότι ο Momoa επιλέχτηκε να υποδυθεί τον «κακό» δίπλα στον Sylvester Stallone στη νέα ταινία δράσης με τον προσωρινό τίτλο «Headshot»

Η πλοκή συνδέει τον Stallone ως επαγγελματία εκτελεστή στην Λουιζιάνα που συνεργάζεται με έναν αστυνομικό της Νέας Υόρκης (τον οποίον θα υποδυθεί ο πρωταγωνιστής των «ΜΑΧΗΤΩΝ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ: ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΡΙΟ (FAST AND FURIOUS 5)», Sung Kang) με σκοπό να πάρει εκδίκηση από τους άνδρες που σκότωσαν τους συνεργάτες του, και τουλάχιστον ένας εξ’ αυτών υποθέτουμε πως θα είναι ο Momoa.

Βασισμένο στο κόμικ γνωστό και ως “Bullet to the Head”, η ταινία σηματοδοτεί την επιστροφή του μεγάλου Walter Hill, ο οποίος σκηνοθέτησε κλασικές ταινίες του είδους όπως: «The Driver», «The Warriors», «48 Ώρες» και «Trespass»

Κάποιες ταινίες του Hill πάντως, ήταν δείγμα κακής δουλειάς (όπως το πιστοποιούν το «Supernova» ή οι «Άλλες 48 Ώρες») , αλλά ίσως η δεκαετής απουσία του από τον κινηματογράφο τον έχει κάνει διψασμένο για κάτι καλό παρά σκουριασμένο.

Τέλος, η Sarah Shahi μόλις χθες επιλέχτηκε στο κάστ, καθώς τα γυρίσματα αρχίζουν σύντομα, με πιθανή ημερομηνία εξόδου από την Warner Bros. μέσα στο 2012.

πηγή: myfilm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα