Ποιος είναι ο διάδοχος του Κάπτεν Γουέι στην Cosco-Τι σημαίνει για την Ελλάδα η αλλαγή ηγεσίας

Ο διάδοχος του Γουέι Τζιαφού, είναι ο Ma Zehua που είναι πρόεδρος και αναπληρωτής γραμματέας στην επιτροπή του Κόμματος. Είναι βαθύς γνώστης της ποντοπόρου ναυτιλίας αλλά και της λιμενικής βιομηχανίας με μεγάλη εμπειρία στο εξωτερικό και ειδικότερα στις ΗΠΑ και την Βρετανία. Και αυτό γιατί έχει διατελέσει πρόεδρος της Cosco UK και της Cosco America Inc, ενώ έχει διευθύνει και τις δραστηριότητες του ομίλου στην επαρχεία Γκουάνγκ Ζου και στην επαρχεία ΚινγκΝτάο.

Είναι απόφοιτος του Ναυτιλιακού Πανεπιστημίου της Σαγκάη με ειδίκευση

στην ποντοπόρο και το Διεθνές Δίκαιο. Διαθέτει masters και πιστοποίηση senior economist.

Σύμφωνα με την WSJ, το τμήμα του Κομμουνιστικού Κόμματος που ελέγχει τα ζητήματα προσωπικού και τους υψηλόβαθμους διορισμούς, γνωστοποίησε τη Δευτέρα ότι ο πρόεδρος του ΔΣ και κομματικός γραμματέας της Cosco Group, ο Wei Jiafu, θα αποχωρήσει αμέσως από της εταιρεία.

Οι αλλαγές στην ηγετική ομάδα της COSCO Group δεν επηρεάζουν σε καμία περίπτωση τα επενδυτικά σχέδια του ομίλου για την Ελλάδα, διαβεβαίωσαν ανώτερα στελέχη της COSCO, με αφορμή το διορισμό του νέου προέδρου του ΔΣ, Μα Ζεχούα.

Το Τμήμα Οργανισμών διόρισε το πρόεδρο της εταιρείας Ma Zehua, 60 ετών, ως τον νέο πρόεδρο του ΔΣ και κομματικό γραμματέα της Cosco, ενώ την προεδρία της εταιρεία θα αναλάβει ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος Li Yunpeng.

Keywords
Τυχαία Θέματα