Ποιον χαστούκισε η Ξένια απο «τη ζωή της άλλης»

 Η Αθηνά Οικονομάκου, η γνωστή σε όλους μας, Ξένια, από το πολύ πετυχημένο σίριαλ του MEGA «Η ζωή της άλλης» μιλάει για τον ρόλο σταθμό στη ζωή της, για τη θεατρική παράσταση που συμμετέχει φέτος και πως φέρεται στην προσωπική της ζωή.

Έχει περάσει αρκετός καιρός από τότε που τελείωσε το σίριαλ και όμως  η ίδια δηλώνει ότι

αυτός ο ρόλος δεν θα φύγει ποτέ από πάνω της. Η ίδια έχει πει ότι ακόμα και τώρα κάποιοι άνθρωποι στο δρόμο τη φωνάζουν «Ξένια» και εκείνη γυρίζει. Έχει πει χαρκτηριστικά «είναι σαν δεύτερο όνομα πια για μένα»

Παρ’όλα αυτά προσπαθεί και θέλει να κάνει πολλά καινούργια πράγματα, και να γεμίζει την επαγγελματική της ζωή με έργα που τη κάνουν χαρούμενη. Γιαυτό το λόγο δέχτηκε να συμμετάσχει στη θεατρική κωμωδία του Νίκου Μουτσινά «Τα βαφτίσια» η οποία φέτος θεωρείται «η παράσταση του Καλοκαιριού», τόσο σε θέμα εισπράξεων και προσέλευσης κόσμου όσο και από κείμενα διθυραμβικών κριτικών που μέχρι τώρα γράφτηκαν γι αυτήν, είναι «μία πολύ μεγάλη έκπληξη», όπως παραδέχονται όλοι όσοι την απολαμβάνουν στη σκηνή. «Μία άλλη Αθηνά, εντελώς διαφορετική από ότι την είχαμε συνηθίσαμε μέχρι τώρα- είτε σε θεατρικούς, είτε σε τηλεοπτικούς της ρόλους»

Όπως γίνεται στην αρχή κάθε νέας συνεργασίας, οι κακές γλώσσες δεν άργησαν να ξεκινήσουν. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο ήταν η Αθηνά Οικονομάκου και η συμπρωταγωνίστρια της στα «βαφτίσια» Μαρία Σολωμού. Στην αρχή των παραστάσεων είχε διαρρεύσει πως οι σχέσεις των δύο όμορφων και επιτυχημένων γυναικών δεν ήταν καθόλου καλές και πως ο Νίκος Μουτσινάς προσπαθούσε να ισορροπήσει τα πράγματα. Η ίδια όμως η Αθηνά σε συνέντευξή της είχε δηλώσει πως αυτά δεν ισχύουν κι είναι απλά κακεντρέχειες.

Το ότι η αγαπημένη μας ηθοποιός είναι και μια πανέμορφη γυναίκα δεν το αμφισβητεί κανείς. Η ίδια είναι πολύ καλά αυτήν την περίοδο στην προσωπική της ζωή και όπως έχει δηλώσει και η ίδια όταν είναι ερωτευμένη, το ζει απόλυτα με όποιο κόστος. Έχει στενοχωρηθεί πολύ για κάποιο χωρισμό όταν ήταν πιο μικρή με αποτέλεσμα να χάσει απότομα πολλά κιλά

Απαιτεί και θέλει να την σέβονται και να τις φέρονται με ευγένεια και φροντίδα. Όταν κάποιος δεν θα της φερθεί σωστά και νιώσει θιγμένη δεν θα διστάσει να φτάσει στα άκρα ρίχνοντας ακόμα και χαστούκι σε άντρα, κάτι το οποίο έχει κάνει στο παρελθόν και ακόμα και σήμερα δεν το έχει μετανιώσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα