Ποιοι «κόβουν» εισιτήριο για την γειτονιά Ρέστη-Λαυρεντιάδη;

«Είναι ευτυχώς άγονοι οι πλειστηριασμοί των ακινήτων και πρώτης και δεύτερης κατοικίας γιατί απλά κανείς δεν θέλει να πάει να περάσει τη θηλιά ενός πολίτη στο δικό του λαιμό για το ίδιο ακίνητο,δηλαδή και το φόρο ακινήτου και το χαράτσι,αυτή την παγκόσμιας πρωτοτυπίας διπλή φορολόγηση του ίδιου ακινήτου» δήλωσε πριν από λίγο στην πρώτη και πολύ εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης ο πρόεδρος της Ένωσης Ακινήτων Στράτος Παραδιάς.

Ευτυχώς αλλά το ευτυχώς δεν είναι οικονομική πολιτική.

Όπως δεν ήταν οικονομική πολιτική να σηκώνει

ο τάδε μεγαλοπαράγων των ΜΜΕ το τηλέφωνο να υβρίζει χυδαία σε όλα τα επίπεδα(Θεία,προσωπικά δεδομένα) τον τάδε τραπεζίτη γιατί δεν του δίνει δανεικά και αγύριστα.

Ύστερα να γυρίζει στο συνεργάτη του και να του λέει: «Βρέστε μου στοιχεία. Είναι παλιοτόμαρο και άνθρωπος του Βήτα Βήτα»

Μετά 30 μέρες να λέει στον εμβρόντητο συνεργάτη του: «Δεν είναι απλώς καλό παιδί.Είναι άγγελος και φίλος μου καλός».

Πέρασε πολύς καιρός μέχρι να καταλάβει ο συνεργάτης ότι στο ίδρυμα του εν λόγω Τραπεζίτη έγιναν πολλά,τόσα που φημολογείται ότι ο εν λόγω έχει πάρει εισιτήριο για τη γειτονιά των Λαυρεντιάδη-Ψωμιάδη-Ρέστη κλπ.

Την ώρα που οι πρώτες κατοικίες βγαίνουν στους πλειστηριασμούς,έστω άγονους, η «φιλία» των δυο ήταν πολύ γόνιμη. Ένα τρομακτικό ποσό εκταμιεύτηκε για την ωραία μπίζνα που πολυδιαφημίστηκε στα ΜΜΕ του εν λόγω.Τα λεφτά πολλά,ησύχασαν και το έριξαν στο μασάζ.

Γαλαντόμοι είναι, αλλά μόνο στα λόγια η με λεφτά άλλων.Σαν κροίσοι ζουν αλλά και χρωστούν και τη λέξη φιλία τη γράφουν με άλφα.με πι,με άλφα με ταυ και με ήτα
Ποιοι είναι και γιατί είναι ανήσυχοι αυτό τον καιρό; Μόνο για το βαρδάρη που φυσάει από Σκόπια μεριά η και για την τετρακοσάρα του ιδρύματος;

Του Γιάννη Ντάσκα

Keywords
Τυχαία Θέματα