Ποιοι απεργούν την Τετάρτη 26/09

Τεράστιες κινητοποιήσεις θα έχουμε την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, με αποτέλεσμα να παραλύει ολόκληρη η χώρα καθώς τα μεγαλύτερα σωματεία της Ελλάδας έχουν εξαγγείλει γενικές απεργίες ενάντια στα νέα μέτρα των 11,5 δις που λαμβάνει η Κυβέρνηση.

Σας παραθέτουμε ποιοι απεργούν την Τετάρτη 26/09:

-       

Δικαστές & Εισαγγελείς 10:00 έως 15:00, Παράταση των πανελλαδικών κινητοποιήσεών τους έως την 20ή Οκτωβρίου 2012.

-        Δικαστές Ελεγκτικού Συνεδρίου 20ήμερη αποχή, Για είκοσι ημέρες αποφάσισαν να απέχουν από τα καθήκοντά τους οι δικαστές του Ελεγκτικού Συνεδρίου

-        Καθηγητές Παντείου Πανεπιστημίου.

-        Καθηγητές ΤΕΙ, Συμμετοχή στην 24ωρη απεργία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ, σε συνεργασία με άλλους φορείς της Ανώτατης Εκπαίδευσης.

-        Εργαζόμενοι στα Τελωνεία, Με απεργιακές κινητοποιήσεις αντιδρούν οι εφοριακοί, οι τελωνειακοί και οι εργαζόμενοι στο υπουργείο Οικονομικών στις μειώσεις των αποδοχών τους. Ενώ σκοπεύουν να τις παρατείνουν μέχρι τις 28/09

-        Φαρμακοποιοί, Παράταση των κινητοποιήσεών τους, έως το τέλος του Σεπτεμβρίου για τους φαρμακοποιούς της Αττικής.

-        OME-OTE (24ωρη), συμμετοχή της στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου και στην απεργιακή συγκέντρωση στο Πεδίον του Αρεως στις 11 το πρωί, για την ΟΜΕ-ΟΤΕ.

-        ΑΔΕΔΥ & ΓΣΕΕ 24ωρη, Γενική 24ωρη απεργία σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, παράλληλα θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο Πεδίον του Άρεως.

-        Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων, συμμετοχή στις κινητοποιήσεις με κλείσιμο των επιχειρήσεων και καταστημάτων ως τις 15.00.

-        Δικηγόροι Αθήνας Αποχή, Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών αποφάσισε 24ωρη αποχή των Δικηγόρων της Αθήνας από τα καθήκοντά τους.

-        Εργαζόμενοι στην Ειδική Αγωγή, Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στην Ειδική Αγωγή μαζί με τους εργαζόμενους στη Ψυχική Υγεία

-        Μηχανικοί, ΤΕΕ 24ωρη

Τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς:

-        ΕΘΕΛ (Λεωφορεία) έναρξη βάρδιας έως 09:00 & 21:00 έως λήξη βάρδιας,

-        ΗΛΠΑΠ (Τρόλεϊ) έναρξη βάρδιας έως 09:00 & 21:00 έως λήξη βάρδιας, Από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ θα κυκλοφορήσουν τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου.

-        ΟΣΕ (Τρένο) 24ωρη, Σύμφωνα με ανακοίνωση της, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών (Π.Ο.Σ.

-        Τα πλοία – ΠΝΟ 24ωρη, δεμένα, θα παραμείνουν τα πλοία στα λιμάνια.

πηγή: apergia.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα