Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του τέλειου άνδρα;

Τα 30 στοιχεία που αν τα διαθέτει κάποιος άνδρας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί… τέλειος ανέδειξε μεγάλη έρευνα που διεξήγαγε μεγάλη εταιρεία ρούχων.

Η Austin Reed ρώτησε πάνω από 2.000 γυναίκες για τα στοιχεία που πρέπει να διαθέτει ο «τέλειος άνδρας» και συνέταξε τη λίστα με τα 30 σημαντικότερα από αυτά.

Τα χαρακτηριστικά αυτά περιλαμβάνουν τόσο στοιχεία της σωματοδομής, όσο και συμπεριφοράς (να τηλεφωνούν συχνά στις μανάδες τους) των ανδρών. Από

τη λίστα με τα 30 χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας άνδρας για να τον… θέλουν όλες οι γυναίκες δεν λείπουν και αυτά που έχουν να κάνουν με το κοινωνικό του στάτους.

Yψος: 1,83 μ.Μυώδες και αθλητικό σώμαΚαστανά μάτιαΚοντά μαύρα μαλλιάEξυπνο ντύσιμοΝα πίνει μπίραΝα μην καπνίζειΝα φοράει τζιν, πουκάμισο και μπλουζάκια με VΝα είναι έτοιμος σε 17 λεπτάΚομψόςNα θέλει οικογένειαΝα βγάζει γύρω στα €56.000 το χρόνοΝα του αρέσουν τα ψώνιαΝα τρώει κρέαςΚόντρα ξύρισμαΑπαλό στέρνοΝα βλέπει σαπουνόπερεςΝα του αρέσει να βλέπει ποδόσφαιροΝα οδηγεί AudiΝα έχει πτυχίοΝα βγάζει περισσότερα από τη σύντροφό τουΝα αστειεύεται και να γελάειΝα ασχολείται με τη σύντροφό του όταν είναι ταραγμένηΝα λέει «σ’ αγαπώ» μόνο όταν το εννοείΝα το παραδέχεται όταν κοιτάζει άλλες γυναίκεςΝα έχει δίπλωμα οδήγησηςΝα ξέρει κολύμπιΝα ξέρει ποδήλατοΝα μπορεί να αλλάξει το λάστιχοΝα τηλεφωνεί συχνά στη μαμά του
Keywords
Τυχαία Θέματα