Πεκίνο: Ο βομβιστής με το καροτσάκι ο μοναδικός τραυματίας από την έκρηξη στο αεροδρόμιο

Διαψεύδονται οι αρχικές πληροφορίες για έναν νεκρό από την έκρηξη στο αεροδρόμιο του Πεκίνου. Όπως αναφέρει το Associated Press ο άνδρας με το αναπηρικό καρότσι που πυροδότησε και τη βόμβα στο διεθνές αεροδρόμιο είναι ο μοναδικός τραυματίας.

Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση της Κίνας, ο άνδρας έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για

τον 33χρονο Τζι Τζονγκχίνγκ από την επαρχία της Σανγκντόνγκ, μεταδίδουν τα κινεζικά μέσα ενημέρωσης.

Στις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο φαίνεται ένας άνδρας σε αναπηρικό καροτσάκι να κουνά τα χέρια του στον αέρα κρατώντας ένα λευκό αντικείμενο στο ένα χέρι. Με βάση διεθνή μέσα, ο άνδρας αυτός ο άνδρας είναι ο ύποπτος Τζι Τζονγκχίνγκ, ο οποίος πυροδότησε ένα πακέτο μαύρο μπαρούτι που χρησιμοποιείται για τα πυροτεχνήματα λίγο έξω από την έξοδο των αφίξεων. Μάλιστα, πριν πυροδοτήσει τη συσκευή, άρχισε να φωνάζει δυνατά σε μια προφανή προσπάθεια να προσελκύσει την προσοχή.

Παράλληλα, ο Γιίφαν Ζανγκ, ο οποίος είναι πρώην δημοσιογράφος, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Twitter ότι ο 33χρονος μέσα από αυτή την έκρηξη θέλησε να διαμαρτυρηθεί για τον βάναυσο ξυλοδαρμό που φέρεται να υπέστη παλαιότερα από την αστυνομία και είναι η αιτία που τον άφησε ανάπηρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα