Μυστήριο γύρω από τη φημολογούμενη επιστροφή Λιάπη από το… αναρρωτικό ταξιδάκι στη Μαλαισία

Φήμες τον θέλουν να… έχασε μια εβδομάδα διακοπών για να παραστεί στη δίκη του και να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα

Μετά από ένα ανάλαφρο εννιαήμερο στην εξωτική Μαλαισία, ο Μισέλ Λιάπης κατάφερε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να «πατήσει» στην Αθήνα, μια ολόκληρη εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία επιστροφής του!

Από τη Δευτέρα κιόλας, υπήρχαν πληροφορίες που ήθελαν τον Μιχάλη Λιάπη να έχει ακυρώσει το εισιτήριο επιστροφής από τη Κουάλα Λουμπούρ που είχε βγάλει για τις 2 Ιανουαρίου

και να αναζητά εισιτήριο για να επιστρέψει άμεσα στην Ελλάδα. Φαίνεται λοιπόν πως κατάφερε και βρήκε εισιτήριο, αφού πληροφορίες τον θέλουν να προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο μετά τις 11 το πρωί της Πέμπτης.

Η φημολογούμενη επιστροφή σε… χρόνο dt του «ασώτου», πιθανότατα να συνδέεται με τη δίκη του που έχει οριστεί για τις 30 Δεκεμβρίου. Προφανώς οι δικηγόροι του κ. Λιάπη τον συμβούλευσαν να επιστρέψει το ταχύτερο δυνατόν ώστε να δώσει το «παρών» στη δίκη που θα γίνει τη Δευτέρα, μετά και τη δικαιολογημένη κατακραυγή που ακολούθησε τη γνωστή υπόθεση με τις πλαστές πινακίδες αλλά και τη μετέπειτα επιλογή να δηλώσει ασθένεια ώστε να μετατεθεί η δίκη του και να μη χάσει και το… ταξιδάκι αναψυχής!

Να σημειωθεί ωστόσο, πως κανείς δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσει τη μεγάλη «επιστροφή» του πρώην υπουργού, η οποία για την ώρα παραμένει… φήμη. Πληροφορίες αναφέρουν πως όλο αυτό το… γαϊτανάκι, έχει ως αφορμή τη φράση που ξεστόμισε μια Ελληνίδα επιβάτης σε έναν δημοσιογράφο! «Περιμένετε, βγαίνει» ήταν τα λόγια της, αλλά ο κ.Λιάπης δεν… εμφανίστηκε ποτέ!

The post Μυστήριο γύρω από τη φημολογούμενη επιστροφή Λιάπη από το… αναρρωτικό ταξιδάκι στη Μαλαισία appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα