Παρουσίαση του βιβλίου «Ημέρες 63»

Οι εκδόσεις « Λευκή Σελίδα», σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της Μαρίνας Ακτύπη-Καρακάση «Ημέρες 63».

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Νίκος Πέππας , αντιδήμαρχος του Δήμου Διονύσου

Για το βιβλίο θα μιλήσει ο Γιάννης Ρουσιάς , κριτικός βιβλίων αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η Δέσποινα Μπόλα, μέλος της θεατρική ομάδας του Δήμου Διονύσου.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 08.30 μ.μ.
στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Στεφάνου, Ευάγγελου Πεντζερίδη 3, Διόνυσος, Τ.Κ. 145 65

Λίγα λόγια για το μυθιστόρημα «Ημέρες 63»

Η Σάρα Φίλιπς,

που διευθύνει την αεροπορική εταιρεία FSM Airlines, δέχεται την επίθεση του κακοποιού Τέρι Ζάνιξ. Η παρέμβαση του επικεφαλής της Αντιτρομοκρατικής Μονάδας, λοχαγού Τζος Μπαρ, που παρίσταται τυχαία στο συμβάν, αποβαίνει σωτήρια για εκείνη. Τη διερεύνηση της υπόθεσης, η οποία συνδέεται με το οικονομικό σκάνδαλο που κλυδωνίζει τη βιωσιμότητα της εταιρείας, αναλαμβάνει ο λοχαγός σε μια προσπάθεια να προστατέψει τη Σάρα, εκθέτοντας σε κίνδυνο την καριέρα και τη ζωή του.
Θα καταφέρει ο λοχαγός να βρει τους ενόχους, αλλά και να επαναπροσδιορίσει τις αρχές του, αντιμετωπίζοντας τον ίδιο του τον εαυτό; Είναι έτοιμη η Σάρα να υποβληθεί σε δραματικές ανατροπές, ώστε να κερδίσει τον έλεγχο της ζωής της; Διαβάστε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου στην ιστοσελίδα μας http://www.lefkiselida.gr/library/book.php?isbn=9789609745246

Η Συγγραφέας

Η Μαρίνα Ακτύπη-Καρακάση γεννήθηκε, μεγάλωσε και σπούδασε Παιδαγωγικά στην Αθήνα, όπου δίδαξε. Με τον σύζυγό της απέκτησε δύο κόρες και μια ευτυχισμένη οικογένεια. Το μυθιστόρημα αποτελεί μια συγγραφική δουλειά που απευθύνεται εκτός της σχολικής αίθουσας, αφού στη διάρκεια της καριέρας της έγραφε και διασκεύαζε θεατρικά έργα και παραστάσεις για μικρά παιδιά.

Ο Εκδότης

Η “Λευκή Σελίδα”, με την καινοτομία της «κατά παραγγελία έκδοσης» (print on demand), παραμένει πιστή στην στήριξη νέων Ελλήνων συγγραφέων, παρέχοντας τους την ευκαιρία να εκδώσουν το έργο τους με υψηλές ποιοτικές προδιαγραφές και χωρίς τις δυσκαμψίες που ενδέχεται να αντιμετωπίζουν στην πρόσβαση τους σε κλασικούς εκδοτικούς οίκους.

Επικοινωνία:
“Λευκή Σελίδα”

Σταδίου 10, 10564 Αθήνα

+30 210 3232870

www.lefkiselida.gr

Email: [email protected]

The post Παρουσίαση του βιβλίου «Ημέρες 63» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα