Παρέμβαση Ροβέρτου Σπυρόπουλου στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά με καλεσμένο τον εκδότη Νίκο Καραμανλή

Ο γνωστός εκδότης, Νίκος Καραμανλής, καλεσμένος στη πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά και της Μάγδας Τσέγγου, στην πρωινή εκπομπή τους «ΣΚΑΪ Καλημέρα» μίλησε για το θέμα των «μαϊμού» συντάξεων των τυφλών στη Κάλυμνο.

Στην ίδια εκπομπή έκανε παρέμβαση ο διοικητής του ΙΚΑ, κ. Ροβέρτος Σπυρόπουλος, όπου μίλησε για τη διαδικασία ελέγχων του οργανισμού ώστε να αποκαλυφθούν οι παραβάσεις και για την αποκάλυψη των δήθεν τυφλών.

«Τα στοιχεία είναι πεντακάθαρα», είπε ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος στην καταγγελία του δημάρχου

Καλύμνου ότι πρόκειται για ψευδή στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το ΙΚΑ.

«Στόχος είναι να αποκατασταθούν οι παραβατικές συμπεριφορές που υπήρχαν και συνεχίζουν να υπάρχουν», είπε χαρακτηριστικά ο διοικητής του ΙΚΑ.

Όπως τόνισε σε όσους έκλεψαν λεφτά θα υπάρξει άμεση διακοπή του παρεχόμενου. Όπως είπε η διαδικασία για να επιστραφούν τα ποσά που εδόθησαν δεν θα είναι πιεστική, αλλά θα διευκολύνονται οι υπεύθυνοι με δόσεις.

Διεμήνυσε ο ίδιος ότι η ιστορία με τις «μαϊμού» συντάξεις θα τελειώσει σύντομα, δηλώνοντας πως η Πρόνοια θα μεριμνήσει για όσους παρανόμησαν.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε πως «για περιπτώσεις που αφορούν την παροχή αναπηρικών συντάξεων εμείς ασκούμε όλα τα δικαιώματά μας προς κάθε κατεύθυνση».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

Keywords
Τυχαία Θέματα