Παρελθόν από τον Ολυμπιακό ο Κέσελ

Παρελθόν από το έμψυχο δυναμικό του Ολυμπιακού, αποτελεί ο Μάρκο Κέσελ ο οποίος αν και ήθελε να μείνει στους “ερυθρολεύκους”, δεν συμφώνησε στις διαπραγματεύσεις.

Οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν κι έτσι πλέον ο Σέρβος φόργουορντ είναι πλέον ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε όποια ομάδα το επιθυμεί.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μάρκο Κέσελ είχε συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο, αλλά ο Ολυμπιακός

του πρότεινε μικρή μείωση αποδοχών σε συνδυασμό με νέο συμβόλαιο, που ο παίκτης δεν δέχτηκε.
Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς ανακοίνωσε το “διαζύγιο” μέσω του Twitter του γράφοντας χαρακτηριστικά: “Ο Μάρκο Κέσελ είναι ελεύθερος. Δεν συμφώνησε με τον Ολυμπιακό για την ανανέωση του συμβολαίου. Σοβαρό ενδιαφέρον γι αυτό από πολλές πλευρές”
Πάντως, ο Ολυμπιακός ανανέωσε αυτόματα τη συνεργασία του με τους Κάιλ Χάινς, Πέρο Αντιτς και Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους, που ούτως ή άλλως είχαν συμβόλαιο εν ισχύ για τη νέα σεζόν.
Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Ότι ο Ολυμπιακός ίσως να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην απόκτηση του Στράτου Περπέρογλου, όπως άλλωστε είχε γίνει και το 2007 όταν ο παίκτης τελικά κατέληξε στον Παναθηναϊκό.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Περπέρογλου συνεχίζονται κανονικά και είναι σε καλό σημείο, κάτι που δεν αποκλείει να υπάρξει άμεσα συμφωνία.
Σε διαφορετική περίπτωση, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για την απόκτηση άλλου σμολ φόργουορντ, πιθανότατα από την ξένη αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα