Παρακολουθούσαν τον Καμμένο!

Σύφωνα με ρεπορτάζ του Βασίλη Χήτου, ένας “μυστικός” αστυνομικός, παρακολουθούσε τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, ακολουθώντας τον με μοτοσυκλέτα από την οποία είχε αφαιρέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας!

Το περιστατικό, συνέβη στις 9.50 επί της Λ. Συγγρού και ο “κατάσκοπος” παρακολουθούσε τον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ από την στιγμή που αναχώρησε από το

σπίτι του στη Γλυφάδα, με προορισμό τη Βουλή. Ωστόσο, η συνοδεία του κ. Καμμένου αντιλήφθηκε την παρουσία του και ενημέρωσε το κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Στην άνοδο της Συγγρού λοιπόν, ο μυστηριώδης «μοτοσυκλετιστής» ακινητοποιήθηκε με τη συμμετοχή των άνδρων της ομάδας ΔΙΑΣ. Αυτήν την ώρα ο άντρας έχει οδηγηθεί στο Α.Τ Δάφνης για εξακρίβωση. Ο «μυστικός αστυνομικός» αρνείται πως είχε υπηρεσιακή εντολή για να παρακολουθεί διακριτικά για «λόγους ασφαλείας» τον Πάνο Καμμένο ενώ εντύπωση προκάλεσε η δήλωσή του πως «βρέθηκα τυχαία πίσω από το όχημα του Π. Καμμένου, γιατί ήμουν εκτός υπηρεσίας και μάλιστα για υπόθεση γυναικοδουλειάς που μου είχαν αναθέσει κάποιοι φίλοι …!». Ο Πάνος Καμμένος έχει συνομιλήσει ήδη με τον Νίκο Δένδια και αναμένει επίσημες εξηγήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα