«Παραιτηθείτε κ. Δραγασάκη»

Της Άννας Καραβοκύρη

Κοινοβουλευτικός ξεπεσμός. Με αυστηρά κομματικά κριτήρια και όχι με το θεσμικό ρόλο ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιάννης Δραγασάκης υπογράφει την πρόταση μομφής κατά του Προέδρου της Βουλής, Ευάγγελου Μεϊμαράκη που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Εκτός από αυτό είναι ένας – ο βασικότερος- από

τους ομιλητές που έχει ορίσει η αξιωματική αντιπολίτευση για να υπεραμυνθεί της πρότασης δυσπιστίας κατά του Προέδρου της Βουλής.

Ύστερα από αυτή την…κοινοβουλευτική εκτροπή του, ενδεχομένως η παραίτηση του Γιάννη Δραγασάκη από τη θέση του αντιπροέδρου να αποτελεί μονόδρομο. Παράλληλα, από χθες ακούγονται διάφορες φωνές από το ΣΥΡΙΖΑ που διαφωνούν με την πρόταση μομφής κατά του προέδρου της Βουλής αλλά φαίνεται ότι το επιτελείο του Αλέξη Τσίπρα κωφεύει…

Παλαιοί κοινοβουλευτικοί παράγοντες από το πρωί σχολιάζουν αρνητικά το γεγονός τόσο για την πρόταση μομφής κατά του προεδρείου που αποτελεί πρωτόγνωρο φαινόμενο στα χρονικά της μεταπολίτευσης όσο και για…τα νέα ήθη που εισήγαγε η αξιωματική αντιπολίτευση στη Βουλή και για κοινοβουλευτικό ξεπεσμό που υπόκειται ο θεσμός.

The post «Παραιτηθείτε κ. Δραγασάκη» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα