Παπάζογλου: «Αν παίξουμε όπως με Αστέρα θα πάρουμε το αποτέλεσμα από τον Παναθηναϊκό»

Ο Θανάσης Παπάζογλου μίλησε για την δυστοκία του ΟΦΗ στο σκοράρισμα πριν από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο.

«Δυστυχώς δεν έχουμε καταφέρει να πετύχουμε τα γκολ που αναλογούν στις τελικές ευκαιρίες που δημιουργούμε αλλά πιστεύω ότι μέσα από την καθημερινή προπόνηση και τη σκληρή δουλειά βελτιωνόμαστε και αυτό φαίνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι. Είναι μεγάλη υπόθεση να δημιουργείς τόσες πολλές τελικές προσπάθειες».

Η έλλειψη

συγκέντρωσης είναι ο σημαντικότερος λόγος που οδηγεί στην επιθετική «ξηρασία».

«Είναι αρκετοί οι λόγοι και για μένα ένας λόγος είναι και η έλλειψη συγκέντρωσης τη στιγμή που είναι να κάνεις το τελείωμα. Βρεθήκαμε αρκετές φορές σε καλή θέση για γκολ αλλά αυτό δεν επετεύχθη και ξέρω ότι εάν είμαστε περισσότερο συγκεντρωμένοι, όποιος παίκτης και να βρεθεί εκεί εκείνη τη στιγμή θα τελειώσει καλά τη φάση διότι διαθέτουμε παίκτες που έχουν ποιότητα και ευχέρεια στο σκοράρισμα».

Η ιστορικότητα του Παναθηναϊκού τον κάνει εξαιρετικά επικίνδυνο παρά την νέα σύνθεση της ομάδας.

«Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που ξεκίνησε από την αρχή το καλοκαίρι. Δεν παύει να είναι μια μεγάλη ομάδα, ένας ιστορικός σύλλογος αλλά εμείς θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να αποκομίσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε από αυτή την αναμέτρηση. Εάν παίξουμε όπως και με τον Αστέρα πιστεύω ότι θα πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα