Παπαδημούλης: Την λαϊκή μομφή στη κάλπη δεν θα την αποφύγουν

Να διασκεδάσει τις υπόνοιες και την αυστηρή κριτική που ασκήθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, για την απόφαση να καταθέσει αιφνιδιαστικά πρόταση μομφής προς τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, επιχείρησε ο Δ. Παπαδημούλης.

Ειδικότερα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό «Alpha», κ. Παπαδημούλης τόνισε πως « Η πρόταση μομφής προς τον κ. Στουρνάρα

είχε έναν πολιτικό συμβολισμό, καθώς όταν αυτή η κυβέρνηση επιτίθεται στη μεγάλη πλειοψηφία του ελληνικού λαού αλλά και στο δημόσιο συμφέρον με τέτοια μέτρα, εμείς δίνουμε σήμα στην κοινωνία, ότι εκεί δεν είμαστε ‘’καθώς πρέπει’’ αλλά κάνουμε ότι μπορούμε για να βάλουμε ένα ‘’φρένο’’».

Ο κ. Παπαδημούλης συνεχίζοντας, υπογράμμισε ότι η χθεσινή κίνηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποτελεί την απαρχή ενός ανένδοτου πολιτικού και κοινωνικού αγώνα, για να ηττηθεί στην κάλπη, μιαν ώρα αρχύτερα, αυτή η πολιτική και αυτή η κυβέρνηση.

Ωστόσο, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, επέμεινε στην πάγια θέση της Κουμουνδούρου (παρά τις δημοσκοπήσεις) , πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτος το βράδυ των ευρωεκλογών.

«Μπορεί να απέφυγαν με κόλπα και «κωλοτούμπες» την κοινοβουλευτική μομφή. Μπορεί σήμερα να απορρίψουν τη μομφή στο Προεδρείο της Βουλής. Αλλά τη λαϊκή μομφή στην κάλπη του Μαΐου δεν θα μπορέσουν να την αποφύγουν».

The post Παπαδημούλης: Την λαϊκή μομφή στη κάλπη δεν θα την αποφύγουν appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα