ΠΑΟΚ: Νέα ατυχία στο «δικέφαλο»

Τραυματίστηκε σήμερα ο σέρβος Ζβόνιμιρ Βούκιτς και αποχώρησε από την προπόνηση του δικεφάλου πονώντας. Οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου κάνουν λόγο για θλάση πρώτου βαθμού.

Για ακόμα μία φορά επιβεβαιώθηκε το «ενός κακού μύρια έπονται» και ο προπονητής του ΠΑΟΚ εύχεται η κακοδαιμονία της ομάδας να σταματήσει εδώ, αφού χθες τέθηκε νοκ- άουτ και ο αμυντικός Σταφυλίδης.

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής αύριο (4/4) θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί ο τραυματισμός του. Σε περίπτωση

που οι εκτιμήσεις επιβεβαιωθούν, τότε ο παίκτης θα απουσιάσει για περίπου 20 μέρες στερώντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του από τον Γιώργο Δώνη.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε ακόμη τους Κουμαλό, Κωνσταντινίδη και Πέλκα να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, ενώ θεραπεία έκανε ο Σταφυλίδης.

Το σημερινό πρόγραμμα ήταν αφιερωμένο σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τεχνικής σε πολύ μικρούς χώρους, ενώ το τελευταίο μέρος της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής με τους ποδοσφαιριστές να είναι χωρισμένοι σε δύο ομάδες.

Keywords
Τυχαία Θέματα