Πανηγυρίζουν οι Ρουμάνοι για την κλήρωση με την Ελλάδα – δείτε τι δηλώνουν οι Έλληνες

Οι δηλώσεις των Ρουμάνων μετά την κλήρωση με την Ελλάδα δείχνουν σιγουριά για την πρόκριση.

Ο Γκίκα Ποπέσκου χαρακτήρισε την κλήρωση άκρως επιθυμητή.

«Η Ελλάδα είναι η ομάδα που όλοι θέλαμε. Αν θέλουμε να περάσουμε στο Μουντιάλ, πρέπει να τους αποκλείσουμε. Αν δεν τα καταφέρουμε και τώρα, δεν αξίζουμε θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα μετρήσει σε τι κατάσταση θα είναι οι παίκτες μας σε ένα μήνα. Είναι καλό ότι παίζουμε στην έδρα μας τον επαναληπτικό».

Ο

Κοστίν Λαζάζ κράτησε μια πιο συγκρατημένη στάση και δήλωσε ότι οι πιθανότητες είναι ίδιες και για τους δύο αντιπάλους.

«Ο πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστής των Ελλήνων είναι ο Μήτρογλου. Είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής που “γεμίζει” την περιοχή. Οι πιθανότητές μας πάντως είναι ίδιες με αυτές της Ελλάδας».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελληνικής ομάδας Φερνάντο Σάντος κινήθηκαν σε ήπιους τόνους και ο Πορτογάλος τόνισε την ανάγκη καλής προετοιμασίας.

«Δεν έχει σημασία ποιος θα ήταν ο αντίπαλός μας , γιατί σ’ αυτό το επίπεδο όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές. Οι Ρουμάνοι έχουν μεγάλη ποιότητα και είναι ένας επικίνδυνος και δύσκολος αντίπαλος. Μπορούμε να προκριθούμε στην τελική φάση. Πρέπει να μελετήσουμε τη Ρουμανία για να την αποκλείσουμε και να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Να παλέψουμε για την πρόκριση. Το μήνυμα που έχω να στείλω στους Έλληνες φιλάθλους, είναι να πιστέψουν σ’ αυτή την ομάδα, να μας στηρίξουν, να γεμίσουν το γήπεδο, ώστε να πιέσουν τον αντίπαλο και να βοηθήσουν εμάς».

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ακολούθησε την ίδια λογική και μίλησε για μοιρασμένες πιθανότητες πρόκρισης.

«Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. 50% έχουμε εμείς και 50% έχουν οι Ρουμάνοι. Έτσι το βλέπω. Είναι ασφαλώς θετικό το γεγονός ότι αποφύγαμε ομάδες όπως η Σουηδία και η Γαλλία που είναι πιο ισχυρές. Παρόλα αυτά, οφείλουμε και στα δύο παιχνίδια με τους Ρουμάνους να προσέξουμε ιδιαίτερα και να ήμαστε αφοσιωμένοι για να πάρουμε την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

Ο Γιώργος Καραγκούνης δήλωσε:

“Η διαδικασία των μπαράζ είναι πάρα πολύ δύσκολη. Πρέπει να είσαι και σωματικά και πνευματικά προετοιμασμένος 100% για να πετύχεις.

Για να προκριθούμε, οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, σοβαροί και να δώσουμε και την ψυχή μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Η πιο ενθουσιώδης αντίδραση από Ελληνικής πλευράς ήταν αυτή του Χοσέ Χολέμπας μέσω Twitter.

«Ρουμανία. Τους έχουμε. Με όλο το σεβασμό».

The post Πανηγυρίζουν οι Ρουμάνοι για την κλήρωση με την Ελλάδα – δείτε τι δηλώνουν οι Έλληνες appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα