Παναθηναϊκός – Άρης 1-1

Ο Παναθηναϊκός παραχώρησε ισοπαλία στον Άρη 1-1 παρά το γεγονός ότι βρέθηκε μπροστά στο σκορ και ενώ είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα για δεκαπέντε λεπτά. Κάκιστη η εικόνα των πράσινων, ψυχωμένοι στο ΟΑΚΑ οι κιτρινόμαυροι.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα παρέταξε με αλλαγές την ενδεκάδα των πράσινων σε σχέση με το ματς με

τη Ξάνθη και αυτό ελέω των τραυματισμών του Βύντρα και του Τριανταφυλλόπουλου βάζοντας στις θέσεις τους τον Μαρίνο και τον Βελάσκες.

Επίσης επανέφερε στην ενδεκάδα τον Κουίνσι αντί του Σισοκό ο οποίος… πλήρωσε και την αργοπορία στην επιστροφή του από την Ακτή Ελεφαντοστού. 

Οι πράσινοι από την έναρξη του αγώνα ναι μεν  είχαν την υπεροχή και την κατοχή της μπάλας προσπαθώντας να ανοίξουν την άμυνα του Άρη ο οποίος είχε παραταχθεί με δέκα παίκτες πίσω από την σέντρα στην προσπάθεια του να διατηρήσει το μηδέν αλλά χωρίς ευκαιρίες.

Οι παίκτες του Φερέιρα όμως δεν είχαν φαντασία στο παιχνίδι τους και καθόλου αυτοματισμούς που θα άνοιγαν τους χώρους. Μάλιστα προς τα τελευταία λεπτά του αγώνα έκαναν και αρκετά λάθη δίνοντας εύκολες μπαλιές στους παίκτες του Άρη. Σε αντίθεση ο Άρης παρά το γεγονός ότι στο πρώτο μισάωρο έμενε πίσω από την σέντρα είχε την πιο αξιόλογη ευκαιρία του πρώτου μέρους την οποία όμως απεσώβησε ο Καρνέζης.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε το δεύτερο μέρος με μια αλλαγή από πλευράς Φερέιρα καθώς ο Πορτογάλος έβγαλε τον Μαρίνο και πέρασε στην θέση του τον Σισοκό. Θέλησε έτσι να κερδίσει σε δημιουργία και φαντασία στην προσπάθεια των πράσινων για ένα γκολ. Το Τριφύλλι συνέχισε όμως να παρουσιάζει πολύ κακή εικόνα με την απόδοση του να είναι κάτω του μετρίου και να έχει να επιδείξει μόνο την κατοχή της μπάλας και την κυκλοφορία.

Ο Φερέιρα έριξε στην μάχη και τον Μαυρία βγάζοντας ένα ακόμη, κατά συνθήκη αμυντικό χαφ, τον Ζέκα προσπαθώντας να βρει λύσεις για ένα τέρμα που έλυνε τον γόρδιο δεσμό και θα έδινε τη νίκη στον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι βρήκαν το γκολ που έψαχναν χάρη σε πέναλτι που κέρδισε ο Σισοκό από τον Παπαζαχαρία ο οποίος τον κράτησε με το χέρι από τον ώμο. Πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Χριστοδουλόπουλος.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα ο Άρης έψαξε την ισοφάριση πιέζοντας και τρέχοντας παραπάνω και τελικά δικαιώθηκα καθώς ο Γιαννιώτας με κεφαλιά στο 89′ διαμόρφωσε το 1-1.

Πηγή:www.sport24.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα