Παιδεραστής τελικά ο άνθρωπος που επέζησε στις Άνδεις

Παιδεραστής που προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης ήταν τελικά ο 58χρονος, ο οποίος αγνοούνταν για 4 μήνες και βρέθηκε στις Άνδεις, λέγοντας πως επέζησε από τον βαρύ χειμώνα, τρώγοντας ποντίκια και σταφίδες, που είχαν απομείνει σε ένα καταφύγιο.

Σύμφωνα με την εισαγγελία της Χιλής ο Ραούλ Φερνάντο Γκόμεζ είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση ενός ανήλικου παιδιού μιας άπορης οικογένειας στις γειτονίες του Σέρο Ναβία στο Σαντιάγκο. Οι Αρχές είχαν ξεκινήσει σε βάρος του έρευνα από τον Απρίλιο και είχαν απαγορεύσει την έξοδό του από τη χώρα.

Ωστόσο, εκείνος
επιχείρησε όπως φαίνεται να διασχίσει τα βουνά με τα πόδια και να περάσει στην Αργεντινή ώστε να χαθούν τα ίχνη του. Όμως έχασε το δρόμο του λόγω χιονοθύελλας και εγκλωβίστηκε στην οροσειρά των Άνδεων. Η Χιλή έκανε ήδη επίσημη αίτηση για να εκδοθεί ο Γκόμεζ από τις Αρχές της Αργεντινής, που τον εντόπισαν.

Από την πλευρά της, η κόρη του 58χρονου Ουρουγουανού δήλωσε πως ο πατέρας της είναι αθώος και τόνισε πως οι Αρχές της χώρας τον αναζητούσαν απλά και μόνο επειδή είχε εξαφανιστεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα