Πάει NBA ο Νικ Καλάθης

Η επιθυμία του Νικ Καλάθη να παίξει στο ΝΒΑ φαίνεται πως δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Σύμφωνα με το ESPN, οι Μάβερικς είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τους Γκρίζλις ώστε να γίνει η παραχώρηση των δικαιωμάτων του ομογενούς γκαρντ στην ομάδα του Μέμφις.

Οι πληροφορίες που δίνει το sport-fm.gr τονίζουν πως ο Καλάθης μέχρι τις 26 Ιουλίου έχει δικαίωμα να βρει στο ΝΒΑ ομάδα που θα καταβάλει στη Λοκομοτίβ Κουμπάν

το buy out που προβλέπεται στο συμβόλαιό του. Από τη στιγμή που οι Γκρίζλις το κάνουν αυτό, θα τον φέρουν στην ίδια ομάδα μαζί με τον Κώστα Κουφό, ο οποίος αποκτήθηκε με ανταλλαγή πριν από ένα μήνα περίπου από τους Νάγκετς.

Η τελευταία εξέλιξη φαίνεται πως εξαφανίζει και τις τελευταίες πιθανότητες που υπήρχαν ώστε να ενσωματωθεί ο Νικ Καλάθης στις υποχρεώσεις της Εθνικής. Υπενθυμίζεται πως σήμερα και αύριο οι διεθνείς που έχουν κληθεί θα κάνουν τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και την Τετάρτη αναχωρούν για προετοιμασία στο Καρπενήσι. Σύμφωνα με την ανακοίνωση-προειδοποίηση της ομοσπονδίας, αν κάποιος παίκτης δεν δηλώσει παρών από την πρώτη μέρα, δεν θα υπολογίζεται από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Αντρέα Τρινκιέρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα