Όσα δεν είδατε στις κάμερες από την μαθητική παρέλαση στην Αθήνα (αποκλειστικό φωτορεπορτάζ)

To «Π» βρέθηκε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας και κατέγραψε τα παραλειπόμενα από την σημερινή μαθητική παρέλαση.

Η φιλαρμονική της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κατεβαίνει από τον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτη προς την πλατεία Συντάγματος μετά την καθιερωμένη δοξολογία.

Η οδός Ακαδημίας, η οδός Βασιλίσσης Σοφίας όπως και άλλοι δρόμοι του κέντρου της Αθήνας παρέμειναν κλειστοί λόγω των δρακόντειων μέτρων ασφαλείας.

Η

εξέδρα των επισήμων δεν θύμιζε σε τίποτα τα προηγούμενα χρόνια όπου η «μάχη» για μια καρέκλα ήταν πολύ σκληρή και πολλές φορές είχε και παράπλευρες απώλειες… Όπως βλέπετε και από τις εικόνες σήμερα δεν είχε την τιμητική της.

Το παρών στην παρέλαση έδωσε και ένα ελληνικό σχολείο του εξωτερικού το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του «Π» βρίσκεται στην Ελλάδα για εκπαιδευτικό ταξίδι και ζήτησε άδεια να παρακολουθήσει την παρέλαση από την εξέδρα των επισήμων.

Οι επίσημοι έστησαν τα δικά τους πηγαδάκια λίγο πριν ξεκινήσει η κατάθεση των στεφάνων στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

Δεν έλειψαν και οι διαδηλώσεις σήμερα από το κέντρο… Διοικητικοί υπάλληλοι των ΑΕΙ διαμαρτύρονται στα Προπύλαια…

Και οι πρόσκοποι σήμερα ήταν από τους πρωταγωνιστές της μαθητικής παρέλασης

The post Όσα δεν είδατε στις κάμερες από την μαθητική παρέλαση στην Αθήνα (αποκλειστικό φωτορεπορτάζ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα