Ως ανεξάρτητος και πάλι υποψήφιος στην Αθήνα ο Γιώργος Καμίνης

Ο δήμαρχος επιμένει. Παρά τα όσα «ζυμώνονται » στο πολιτικό παρασκήνιο ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, επιμένει να διεκδικήσει ακόμα μια φορά το αξίωμα του πρώτου πολίτη της πόλης της Παλλάδας Αθηνάς…!!!

Με το σκεπτικό, ότι…, είναι ο πιο άτυχος δήμαρχος καθώς η θητεία του περιορίζεται στα τριάμισι χρόνια, – κολοβή θητεία -, κατέρχεται στο δημοτικό στίβο για την αναμέτρηση της 25ης Μαΐου 2014.

Όμως, το 2014 δεν είναι 2010. Τότε, είχε προταθεί από τον Φώτη Κουβέλη κι ασμένως έγινε αποδεκτός

από το ΠΑΣΟΚ. Οι πράσινοι, ουδόλως κι ουδέποτε πίστευαν ότι θα κερδίσουν τον Δήμο της Αθήνας. Πίστευαν ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης ήταν ανίκητος και στην πρόταση Κουβέλη για Καμίνη βρήκαν πονηρά…, μια καλή ευκαιρία να παρακάμψουν το σκόπελο. Στην πορεία όμως, – κι ειδικά ανάμεσα στην α΄ και β΄ Κυριακή των εκλογών η εκλογή Κακλαμάνη « πουλήθηκε»…, Ναι…, «πουλήθηκε»…, όπως ακριβώς το διαβάζετε…, – , κι ο Γιώργος Καμίνης…, δήλωσε εύχαρις και πομπωδώς…,, Ναι, «νικήσαμε».

Η θητεία ήταν γεμάτη θύελλες, λάθη επί λαθών, στραβοπατήματα, μπλόφες και μαχαιρώματα κάτω από τη ζώνη που ένας…, καλός κι ιδιόρρυθμος…, καθηγητής δεν μπορούσε εύκολα να καταλάβει, πρωτάρης γαρ, σε μια κονίστρα με πολλές και παλιές αλωπεκές που θητεύουν στο Μέγαρο Κοτζιά από την μεταπολίτευση κι εντεύθεν…!!!

Στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση οι μνηστήρες είναι πολλοί…!!!

Κατ αρχήν ο Νικήτας επιθυμεί διακαώς να πάρει τη ρεβάνς. Το κόμμα του κάνει στραβά μάτια. Θα τον αφήσει να κατέβει μόνον στην περίπτωση κατά την οποία θα νιώσει ότι…, δεν δέχεται κάποιος άλλος να είναι υποψήφιος ή ότι…, πρόκειται για μια χαμένη υπόθεση. Σε διαφορετική περίπτωση, – που χρίσει άλλον υποψήφιο ο Νικήτας θα δεχτεί τα πυρά που ετοιμάζουν τα υπόγεια της Συγγρού…!!!

Είτε στην μια, είτε στην άλλη περίπτωση, ο Γιώργος Καμίνης δεν έχει να προσμένει και πολλά από την γαλάζια πλευρά του Φεγγαριού.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει ο όποιος… ή όποια υποψήφια από τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι κρυφές μετρήσεις ενθαρρύνουν ιδιαιτέρως την Κουμουνδούρου και τον όποιο, -α, οριστεί να παλέψει…!!!

Η ακροδεξιά πτέρυγα ξεκινάει και με τον Άγιο Παντελεήμονα…, βοηθό ελπίζει στην έκπληξη όλων ημών και υμών…!!!

Το ΚΚΕ παραμένει πιστό στη δική του…, Συσπείρωση…!!!

Οπότε, ο νυν δήμαρχος μένει ορφανός με τον τίτλο του απερχόμενου κι ουδεμία ελπίδα να νιώσει κι επερχόμενος. Η «μάννα» ΔΗΜΑΡ, είναι πολιτικά αποκαμωμένη…, κι η « μητριά» ΠΑΣΟΚ πλήρως απαξιωμένη…!!!

Τουτέστιν μεθερμηνευόμενο στην νεοελληνική…, ο Γιώργος Καμίνης δεν έχει ελπίδα εκλογής…!!!

Τα περί ανεξάρτητης υποψηφιότητας είναι λωτοφάγους. Η Αθήνα-πρωτεύουσα μετράει πολιτικές εντυπώσεις . Κι άρα…

Τα όποια παιγνίδια…, παίζουν ακόμα στο εσωτερικό της δημοτικής παράταξης της σημερινής πλειοψηφίας , οι διάφοροι παράγοντες…, ή «παράγοντες» είναι πολιτικοί επιθανάτιοι ρόγχοι μιας παρέας που απλά δεν έχει το απλό πολιτικό, κομματικό και κοινωνικό γνώθι εαυτόν…!!!

Γ. Σπ. Π

Keywords
Τυχαία Θέματα