Οριστικά χωρίς Ρούνεϊ στο ντέρμπι με τη Τσέλσι

Με την απουσία τελικά του Γουέιν Ρούνει, αλλά και του Ρόμπιν Φαν Πέρσι θα παραταχθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο ντέρμπι της 22ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, κόντρα στη Τσέλσι, όπως επιβεβαίωσε ο Ντέιβιντ Μόγιες.

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο τεχνικός των « κόκκινων διαβόλων», ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού στο Λονδίνο, γνωστοποίησε πως ο Ρούνει δεν θα είναι τελικά στην αποστολή.

Ο Άγγλος φορ, το προηγούμενο διάστημα είχε πάει στην Αίγυπτο,

για να συνεχίσει την αποθεραπεία του, επέστρεψε την Πέμπτη, όμως ακόμα δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί. Γι’ αυτό άλλωστε δεν προπονήθηκε σήμερα με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

«Ο Γουέιν επέστρεψε στην Αγγλία, δείχνει καλύτερα, όμως δεν είναι ακόμα έτοιμος να παίξει με την Τσέλσι. Έχει ξεκινήσει χαλαρή προπόνηση, δείχνει σε καλή κατάσταση, αλλά δεν μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε ακόμα. Δεν θέλω να βάλω ημερομήνια για το πότε θα επιστρέψει οριστικά. Θα το δούμε στην πορεία. Δείχνει καλά πάντως και αυτό είναι σημαντικό», ανέφερε ο Σκωτσέζος τεχνικός και συμπλήρωσε για την κατάσταση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι ότι «Ελπίζω από τη νέα εβδομάδα ο Ρόμπιν να επιστρέψει στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Θα ήταν πολύ σημαντικό για εμάς».

The post Οριστικά χωρίς Ρούνεϊ στο ντέρμπι με τη Τσέλσι appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα