Οργισμένη αντίδραση Ψυχάρη γα δημοσκόπηση που τον έφερε υποψήφιο δήμαρχο

Διαψεύδει κατηγορηματικά μέσα από επιστολή του ο βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Ψυχάρης την συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές.

Με αφορμή δημοσκόπηση που διενήργησε το κανάλι Action 24 και στην οποία ο κ. Ψυχάρης συμπεριλαμβανόταν στους υποψηφίους για τον δήμο Αθηναίων, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας διαψεύδει την τυχόν συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές ενώ μάλιστα θέτει και ζήτημα δεοντολογίας για τις έρευνες κοινής γνώμης.

Την ίδια στιγμή ο κ. Ψυχάρης ζητάει από το κανάλι να μην συμπεριλάβει το όνομά του σε μελλοντικές μετρήσεις για το δήμο Αθηναίων.

Συγκεκριμένα στην επιστολή του αναφέρει:

Αθήνα, 27 Σεπτεμβρίου 2013

Αγαπητέ κ. Δημητρίου,
Με έκπληξη παρακολούθησα σε τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού Action24 τη μετάδοση δημοσκόπησης που διενήργησε η εταιρεία σας για τους «υποψηφίους» στον Δήμο της Αθήνας.
Στον κατάλογο των ονομάτων είδα ότι συμπεριλάβατε και το δικό μου όνομα, ενώ εγώ ουδέποτε έχω δηλώσει ότι προτίθεμαι να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων στις επερχόμενες εκλογές.
Κατά την γνώμη μου δε, τίθεται κι ένα ζήτημα δεοντολογίας για τις έρευνες κοινής γνώμης που συμπεριλαμβάνουν ονόματα υποψηφίων Δημάρχων, χωρίς οι ίδιοι να έχουν εκφράσει καν την επιθυμία να συμμετάσχουν στις εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Σε κάθε περίπτωση, σας ζητώ να μην συμπεριλάβετε το όνομά μου σε μελλοντικές μετρήσεις της εταιρείας σας για τον Δήμο Αθηναίων.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την ανταπόκριση.

Ανδρέας Στ. Ψυχάρης

Keywords
Τυχαία Θέματα