Ομολόγησε ο Πακιστάνος για τη 15χρονη

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση με την 15χρονη στην Πάρο που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Αττικό Νοσοκομείο.

Μετά την ταυτοποίηση των δύο δειγμάτων DNA του, ο 21χρονος Πακιστανός που είχε συλληφθεί το πρωί του Σαββάτου, το απόγευμα ομολόγησε το απόγευμα τον άγριο ξυλοδαρμό τηςΟ ίδιος φέρεται να υποστήριξε πως ήθελε μόνο να κλέψει το κινητό της ανήλικης.Ο Πακιστανός εντοπίστηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας,
όπου είχε βρει καταφύγιο τις τελευταίες ημέρες.Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο εμπλοκής και άλλων ατόμων στην επίθεση.

Ο 21χρονος Πακιστανός, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο εργοδότης του, έξι ημέρες μετά το περιστατικό με την 15χρονη μαθήτρια του ζήτησε να τον πληρώσει για να φύγει από το νησί.

Παράλληλα, η μητέρα του θύματος κατέθεσε ότι λίγη ώρα μετά την επίθεση είδε έναν νεαρό να περνά από το σημείο φορώντας λευκό παντελόνι. Σύμφωνα με άλλες μαρτυρίες, η περιγραφή και τα ρούχα ταιριάζουν απόλυτα με τα ρούχα που φορούσε ο νεαρός Πακιστανός.

όσο για την 15χρονη συνεχίζει να νοσηλεύεται διασωληνωμένη στ Αττικό και οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας της σταθερά ελεγχόμενη.

Keywords
Τυχαία Θέματα